Το Sailor’s Rest Lounge Bar Restaurant το οποίο αγκαλιάζει η θάλασσα, βρίσκεται στην Μαρίνα του ξενοδοχείου St Raphael Resort, με υπέροχη θέα τόσο την θάλασσα και την παραλία της Λεμεσού όσο και την ίδια την πόλη, που η ομορφιά της αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο από αυτή την απόσταση.

Τα χαρούμενα και ζωντανά του χρώματα αποτελούν την ιδανική διακόσμηση για το εστιατόριο – café – bar για να πλαισιώσουν κάθε στιγμή της επίσκεψής σου, από ένα απλό καφέ, ένα εύγευστο brunch, ένα ζωηρό γεύμα, ένα ατμοσφαιρικό δείπνο ή ακόμα μία smart casual έξοδο για ποτό.

Στο gourmet μενού θα συναντήσεις επιλογές από φρέσκα ψάρια, κρεατικά, σαλάτες, ζυμαρικά, σούπες, healthy & vegan επιλογές, αλλά και λαχταριστά επιδόρπια και παγωτά που ολοκληρώνουν την εμπειρία.

Επίσης το Sailor’s Rest Lounge Bar Restaurant δύναται να φιλοξενήσει με επαγγελματισμό προσωπικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, από ένα επαγγελματικό δείπνο, μία γιορτή γενεθλίων, ένα γάμο ή και μία θεματική βάπτιση πλάι στη θάλασσα. Η ιδανική τοποθεσία για τις δικές σου δεξιώσεις με φόντο την υπέροχη θέα στον κόλπο της Λεμεσού, τα κατάρτια της Μαρίνας και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Βρες εδώ το μενού
Πληροφορίες και Κρατήσεις ☎ 25834242
Online Κρατήσεις εδώ
Δωροεπιταγές επίσης Διαθέσιμες εδώ

Ακολουθήστε μας επίσης σε
Facebook: www.facebook.com/SailorsRest
Instagram: www.instagram.com/sailorsrestrestaurant