Μέσα από τα στενά δρομάκια του χωριού Καμπί στην περιοχή Φαρμακά φτάνουμε στην ανθισμένη αυλή της ταβέρνας Ο Ποταμός της Μηλίτσας, την οποία αγκαλιάζει το πράσινο της φύσης αλλά και ο ποταμός που περνά δίπλα από το εστιατόριο και που δημιουργεί με τα κρύα νερά και τους παφλασμούς του ένα μοναδικό σκηνικό.

Εδώ θα συναντήσεις εγκάρδια φιλοξενία και μία ζεστή εξυπηρέτηση που θα σε κερδίσει αμέσως.  Το μενού αποτελείται αποκλειστικά από παραδοσιακές επιλογές της κυπριακής κουζίνας, από σχάρα, κατσαρόλα και τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Τα περισσότερα εδώ φτιάχνονται στο χέρι, από τα χέρια της Μηλίτσας, ενώ οι πλείστες των πρώτων υλών είναι παραγωγής του ίδιου του εστιατορίου.

Η σπιτική σούπα αποτελεί μία ξεχωριστή επιλογή για να ξεκινήσεις το γεύμα σου, Μεσημέρι και Βράδυ, δίπλα από την ζεστασιά του τζακιού.

Στην ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας, έχεις να επιλέξεις από το μενού κυρίως πιάτα και ορεκτικά, καθώς και τον πληθωρικό μεζέ με μερακλίδικα μεζεδάκια, και μπορείς να συνοδεύσεις από χωριάτικο κρασί ή ζιβανία, μέχρι επιλεγμένα τοπικά κρασιά και μπύρες.

Και για το τέλος γλυκό… σπιτικές ζεστές πίτες με το μέλι (πισσίες) και γλυκό του κουταλιού, από τα χέρια της Μηλίτσας! Το οποίο επίσης συσκευάζεται και μπορείς να το πάρει στο σπίτι, καθώς επίσης μαρμελάδες, χωριάτικα κρασί και ζιβανία, κάππαρι, ελιές, μέλι, φρούτα, όπου όλα αποτελούν παραγωγής της ταβέρνας.

Η ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας είναι ανοικτή κατόπιν κράτησης από Πέμπτη – Κυριακή, Μεσημέρι και Βράδυ, καθώς επίσης και οποιοδήποτε Μεσημέρι και Βράδυ κατόπιν συνεννόησης.

Απαραίτητη η Κράτηση
Πληροφορίες & Κρατήσεις ☎ 22643315 , 99541498