Η Ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου, βρίσκεται 35’ από την Λευκωσία και 45’ από την Λεμεσό, δίπλα ακριβώς από το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Ασίνου, με την φύση να έχει χαρίσει απλόχερα μοναδικές ομορφιές στο όλο τοπίο. Κρυμμένη κυριολεκτικά στην φύση, με τα δέντρα να την αγκαλιάζουν, η Ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου σερβίρει καθημερινά τα μεσημέρια, ένα κράμα ποιοτικών παραδοσιακών γεύσεων συνδυάζοντάς τις με μοντέρνας έμπνευσης πιάτα, ώστε να σε συμπληρώσει γευστικά.

 

 
header
 
 

Ανοικτή Μεσημέρι με Ζωντανή Μουσική ανήμερα Χριστουγέννων η ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου

25 Δεκεμβρίου, 26 Δεκεμβρίου, 01 Ιανουαρίου, 06 Ιανουαρίου,  - 12:00

 

Με μουσική συντροφιά τα μεσημέρια 25/12 , 26/12 , 01/01 , 06/01, χωρίς καμία υπερτίμηση, η Χριστουγεννιάτικη εξόρμησή σας αποκτά καινούργιο προορισμό στην Ασίνου, έναντι ακριβώς από το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Ασίνου, με φαγητό δίπλα στο τζάκι. Η ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου, με 40 χρόνια πείρας  προσφέρει μια διαφορετική επιλογή εξόδου, με παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες δημιουργικές γεύσεις, σε μία χωρίς ρίσκο επιλογή για όλη την οικογένεια και μια πολύ καλή επιλογή αν στη παρέα σας υπάρχουν και άτομα Vegetarian.

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Κυριακή μεσημέρι με Ζωντανή Μουσική στην ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου

κάθε Κυριακή Μεσημέρι από 30 Δεκεμβρίου - 12:00

 

Με μουσική συντροφιά, χωρίς καμία υπερτίμηση, η Κυριακάτική εξόρμησή σας αποκτά καινούργιο προορισμό στην Ασίνου, έναντι ακριβώς από το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Ασίνου, με φαγητό δίπλα στο τζάκι. Η ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου, με 40 χρόνια πείρας  προσφέρει μια διαφορετική επιλογή εξόδου, με παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες δημιουργικές γεύσεις, σε μία χωρίς ρίσκο επιλογή για όλη την οικογένεια και μια πολύ καλή επιλογή αν στη παρέα σας υπάρχουν και άτομα Vegetarian.

 
Περισσότερα