Με περηφάνια παρουσιάζουμε στο οπτικό κατάστημα Kyritsi Optical House την νέα εκστρατεία των γυαλιών οράσεως Face a Face στην οποία ανακαλύπτουμε το φαινόμενο της συναισθησίας. Το φαινόμενο αυτό δημιουργεί ένα θελκτικό και εκπληκτικό περιβάλλον για τη νέα συλλογή εκλεπτυσμένων και φίνων σχεδίων, κάθε ένα μοναδικό, ομοιάζοντας με έξοχα κομψά γλυπτά ...

Τα τελευταία 20 χρόνια η παριζιάνικη επωνυμία Face a Face έχει δημιουργήσει όμορφα γυαλιά οράσεως και γυαλιά ηλίου που ανακαλύπτουν νέα εδάφη όγκων, σχημάτων, υλικών και υφών. Η προσθήκη ενός μοναδικού εύρους χρωμάτων σε κάθε σχεδιασμό έχει γίνει ένα πραγματικό εμπορικό σήμα του FACE A FACE.

Αυτή τη σεζόν, η παριζιάνικη ομάδα σχεδιαστών δεν έχει μόνο κοιτάξει τον κόσμο της καλής τέχνης για να βρει έμπνευση, αλλά έχει επίσης διερευνήσει το φαινόμενο 'Synaesthesia' - την ικανότητα να αναμιγνύει αισθήσεις και κυριολεκτικά να δοκιμάζει τα σχήματα ή να ακούει ένα χρώμα.

"Πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες είναι προικισμένοι με τη συναισθησία και έχουν τη δυνατότητα να δουν και να αισθανθούν το χρώμα και τη μορφή με τρόπο που είναι σουρεαλιστικός για τους άλλους", εξηγεί ο Pascal Jaulent, επικεφαλής του σχεδίου στο FACE A FACE, και επεξεργάζεται: "Το βρήκαμε πολύ ενδιαφέρων και συναρπαστικό να διερευνήσουμε τις πολλές διαστάσεις αυτής της ικανότητας. "

Η ομάδα σχεδιασμού μας έχει εργαστεί με θάρρος στη δημιουργία γυαλιών οράσεως και γυαλιών ηλίου με αντιθέσεις χρωμάτων και υλικών, τα οποία είναι σαν μοναδικά έργα τέχνης - χωρίς να αφήνουν μια λεπτομέρεια για τυχαία. Και το αποτέλεσμα είναι γοητευτικό: μια νέα εκπληκτική συλλογή γεμάτη με μαγικά χρώματα και περίτεχνα σχήματα.

"Απαιτεί πραγματικά πάθος και μία αίσθηση «συναισθησίας» ώστε να έχει αυτή την ακρίβεια στην επιλογή των χρωμάτων και των σχημάτων», λέει ο Pascal Jaulent.