Το Navarino Group φιλοξενεί εδώ και χρόνια πληθώρα εκδηλώσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, στα 4 εστιατόρια του, διαθέτοντας ένα από τα γνωστότερα μπουφέ της πρωτεύουσας. Το κάθε εστιατόριο του, προσφέρει ιδιωτικές αίθουσες προσφέρωντας της δυνατότητα για Private Dining. Οι γευστικές του επιλογές είναι συνυφασμένες με υψηλή ποιότητά και γεύση, χρόνια τώρα, οι οποίες μάλιστα φτάνουν στον χώρο σου μέσω της Catering υπηρεσίας του. 

4 εστιατόρια του Navarino Group of Restaurants

 

NAVARINO THE WINE LODGE

Ναβαρίνου 1, Άγιος Δομέτιος
99671815

ESTIADES

Πρεβέζης 9
22676232

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΥΩΧΙΑ

Λεωφόρος Μακαρίου 99
22376219

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΡΟΣΗΛΙΟ

Ηλία Παπακυριακού 2, Μακεδονίτισσα
22350520, 99671815

 
Festive Season σημαίνει εστιατόρια του Ομίλου Navarino
 
 

Festive Season σημαίνει εστιατόρια του Ομίλου Navarino

 

Festive Buffets

Την ιδιαίτερη αυτή περίοδο στα εστιατόρια μας θα γευτείτε θελκτικά και πλούσια μπουφέ από εορταστικά πιάτα Κυπριακής, Μεσογειακής και Διεθνούς κουζίνας.

Catering Services & Take Away

Τα εστιατόρια μας και το Prosilio Catering Services σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων από εκλεκτά φαγητά και εδέσματα ειδικά σχεδιασμένα για την εορταστική περίοδο ώστε να ικανοποιήσουν απόλυτα εσάς και τους καλεσμένους σας.

Private Dining

Εγγυόμαστε την άψογη οργάνωση οποιασδήποτε εταιρικής εορταστικής εκδήλωσης αφού διαθέτουμε τους κατάλληλους χώρους, με πλήρη υποστήριξη σε υλικοτεχνική υποδομή (γιγαντοοθόνη & ηχητική).

 

Περισσότερα
   
 
 
Catering υπηρεσία για το σπίτι ή το γραφείο από το εστιατόριο Προσήλιο
 
 

Catering υπηρεσία για το σπίτι ή το γραφείο από το εστιατόριο Προσήλιο

 

Το ΝAVARINO GROUP και το εστιατόριο Προσήλιο πρωτοτυπούν φέρνοντας κοντά σας, στο γραφείο και το σπίτι σας, τις μοναδικές τους γεύσεις με την υπηρεσία catering. Όποια και αν είναι η περίσταση, προσωπική ή εταιρική, για μικρό ή μεγάλο αριθμό ατόμων, το ΠΡΟΣΗΛΙΟ θα καλύψει άριστα με τις υπηρεσίες και τις γευστικές του επιλογές, την όποια σας περίσταση.

Για παραγγελίες από 20+ ατόμων, είδικές διευθετήσεις.

Πληροφορίες στο 22350520

 

Περισσότερα