Το Jasmine Micro Roastery ξεχωρίζει για την ειδίκευση και ενασχόλησή του με την κατηγορία του specialty coffee με ένα συνδυασμό ελαφριών γευμάτων, για εσένα που θες κάτι γρήγορο αλλά συνάμα εύγευστο και υγιεινό για τον δρόμο ή ακόμα για τον άνετο καθιστικό του χώρο. Η φιλοσοφία του specialty coffee αποτελεί αναλόγως μία καινούργια τάση για τα κυπριακά δεδομένα, μία τάση που σιγά σιγά κατακτά πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και όχι μόνο, έχοντας έμφαση στην ποιότητα της πρώτης ύλης (του καφέ) αλλά και στις τεχνικές παρασκευής, ώστε να δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 

Όλοι οι κόκκοι καφέ που αποτελούν την πρώτη ύλη και φτάνουν στο μικρό αυτό μαγαζάκι, βαθμολογούνται με περισσότερο από 80/100 σύμφωνα με το Specialty Coffee Association, και πλένονται, ψήνονται και καβουρδίζονται καθημερινά, με ειδικές τεχνικές ώστε να δώσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα αλλά και να αναδειχτούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους (terroir).

 

 

Από νωρίς το πρωί θα έχεις την χαρά να ανταλλάξεις μια χαμογελαστή καλημέρα με τον Σταύρο και τον Αντρέα σε μία ζεστή και οικεία ατμόσφαιρά, και να έχεις σε σύντομο χρόνο τον καφέ σου που μπορείς αν θέλεις να συνοδεύσεις με ένα από τα πολλά ελαφριά υγιεινά γεύματα που τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής με φρέσκα και βιολογικά συστατικά. Η σειρά των ελαφριών γευμάτων καλύπτει από παραδοσιακές συνταγές, γεύματα με έμφαση στις ανάγκες των vegans και vegeterians μέχρι και στους κρεατοφάγους, με ιδιαίτερη προσοχή σε vegan και non dairy.

 

 

Με εμπειρία περισσότερο από δέκα χρόνια στην σκηνή του καφέ, της αγοράς των βιολογικών αλλά και της εστίασης, ο Αντρέας και ο Σταύρος, το Jasmine Micro Roastery, φιλοδοξεί να προσφέρει μία ολοκληρωμένη, νόστιμη και υγιεινή εμπειρία για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

 

Και αυτό το όμορφο ταξίδι στον κόσμο του καφέ θα μπορείτε επίσης να τον απολαύσετε στο σπίτι με τις συσκευασίες καφέ που διαθέτει το Jasmine Micro Roastery για το σπίτι ή το γραφείο.  Οι λέξεις οξύτητα, V60, Chemex, cold brew, ψήσιμο, καβούρδισμα, είναι μόνο μερικές από τις εκφράσεις και τις τεχνικές που το Jasmine Micro Roastery φιλοδοξεί να μάθετε μαζί του στο κατάστημα στην Ζακύνθου 21 στη Λάρνακα.

 

JASMINE MICRO ROASTERY
Ζακύνθου 21, Λάρνακα
Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 - 17:30 | Σάββατο 08:00 - 15:00

Tel.: 00357 96709907
Facebook: www.facebook.com/specialitycoffeeshop/
Instagram: www.instagram.com/jasmine-micro-roastery/