Το νέο αυθεντικό Θαϋλανδέζικο Fine Dining εστιατόριο, στεγάζεται στον ολοκαίνουργιο πύργο του ξενοδοχείου St Raphael Resort & Marina το οποίο θα μας ταξιδεύει μέσω των signature πιάτων του μέχρι και την εξωτική Ταϊλάνδη.

Πρόκειται για έναν καλόγουστο χώρο που διακρίνεται από πολυτέλεια, η οποία δεν ξενίζει, και διακοσμείται από χειροποίητα κομμάτια και έργα τέχνης. Στην μέση του εστιατορίου ένας χρυσός Βούδας πάνω ακριβώς από μία τεχνητή πισίνα νερού με συνεχή ροή, προφέροντας ηρεμία και αναζωογόνηση στην θέα της.

Το μενού του Golden Monkey υπογράφει ο αρχιμάγειρας της Ταϊλάνδης Nuntthawut Poungpouw, και όλες οι συνταγές εκτελούνται a la minute προσφέροντας μία εύγευστη φρεσκάδα, με γεύσεις μεστές χωρίς περιττές φλυαρίες και φινετσάτη παρουσίαση.

Η ατμοσφαιρική βεράντα του εστιατορίου χωρητικότητας 60 ατόμων έχει θέα στη θάλασσα και στόχο έχει να αποτελέσει τον νέο προορισμό της πόλης για απολαυστικά cocktails και φαγητό.

Το εστιατόριο Golden Monkey λειτουργεί κάθε βράδυ Δευτέρα / Τετάρτη / Πέμπτη / Παρασκευή / Σάββατο / Κυριακή: 19:00 – 00:30 (εκτός Τρίτη)

Βρείτε το μενού εδώ
Πληροφορίες και Κρατήσεις 25834343
Online Κρατήσεις εδώ

Ακολουθήστε μας επίσης σε
Website: www.straphael.com/en/dining/golden-monkey
Facebook: www.facebook.com/goldenmonkeythai
Instagram: www.instagram.com/goldenmonkeythai/
TripAdvisor: www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g20361178-d23476572-Reviews-Golden_Monkey_Thai_Restaurant-Pyrgos_Limassol.html