Το εστιατόριο Ιεράμπελος βρίσκεται στο χωριό Φαρμακάς, στο εσωτερικό του σύγχρονου οινοποιείου Santa Irene. Με εξαιρετική θέα την γύρω ορεινή περιοχή και τον πολυτελή άνετο εσωτερικό του διάκοσμο, το μάτι θα λατρέψει γρήγορα το όλο σκηνικό. Η ατμόσφαιρα του εστιατορίου Ιεράμπελος έχει λατρευτεί όσο λίγες και θα είναι ανοικτό και τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων προσφέροντας ένα οικογενειακό περιβάλλον δίπλα από την θαλπωρή του τζακιού, με ένα πλούσιο εορταστικό μπουφέ ή και a la carte επιλογές κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μεσημέρι και βράδυ.

 

 
Ανοικτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μεσημέρι και βράδυ με a la carte το εστιατόριο Ιεράμπελος
 
 

Ανοικτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μεσημέρι και βράδυ, με a la carte το εστιατόριο Ιεράμπελος

 

Με δημιουργικά a la carte πιάτα και μία ευφάνταστη ατμόσφαιρα που ζεσταίνει το τζάκι, το εστιατόριο Ιεράμπελος μας υποδέχεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μεσημέρι και βράδυ, στην άνετη του σάλα στο χωριό Φαρμακάς.

Πληροφορίες και Κρατήσεις στο 22515515

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Εορταστικό μεσημεριανό Μπουφέ ανήμερα Χριστουγέννων στο εστιατόριο Ιεράμπελος στο χωριό Φαρμακάς

Τρίτη 25 και Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου - 12:30

 

Ανοικτό Τρίτη 25 και Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, με εορταστικό δημιουργικό μπουφέ, το εστιατόριο Ιεράμπελος στο χωριό Φαρμακάς. Γιορτάστε παραδοσιακά, δίπλα στο τζάκι, στην ατμόσφαιρα του χωριού, με πληθώρα δημιουργικών επιλογών σε μπουφέ, στην τιμή των €25.00 το άτομο. Παιδιά 4-10 ετών μισή τιμή και παιδιά κάτω των 4 ετών €5.00 χρέωση.

Περιορισμένος αριθμός, προκρατήστε έγκαιρα, 22515515

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Εορταστικό μεσημεριανό Μπουφέ ανήμερα Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο Ιεράμπελος στο χωριό Φαρμακάς

Τρίτη 1 και Τετάρτη 2 Ιανουαρίου - 12:30

 

Ανοικτό ανήμερα Πρωτοχρονιάς και Τετάρτη 2 Ιανουαρίου το μεσημέρι, με εορταστικό δημιουργικό μπουφέ, το εστιατόριο Ιεράμπελος στο χωριό Φαρμακάς. Γιορτάστε παραδοσιακά, δίπλα στο τζάκι, στην ατμόσφαιρα του χωριού, με πληθώρα δημιουργικών επιλογών σε μπουφέ, στην τιμή των €25.00 το άτομο. Παιδιά 4-10 ετών μισή τιμή και παιδιά κάτω των 4 ετών €5.00 χρέωση.

Περιορισμένος αριθμός, προκρατήστε έγκαιρα, 22515515

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Εορταστικό μεσημεριανό Μπουφέ ανήμερα Θεοφανείων στο εστιατόριο Ιεράμπελος στο χωριό Φαρμακάς

Κυριακή 6 Ιανουαρίου - 12:30

 

Ανοικτό ανήμερα Θεοφανείων το μεσημέρι, με εορταστικό δημιουργικό μπουφέ, το εστιατόριο Ιεράμπελος στο χωριό Φαρμακάς. Γιορτάστε παραδοσιακά, δίπλα στο τζάκι, στην ατμόσφαιρα του χωριού, με πληθώρα δημιουργικών επιλογών σε μπουφέ, στην τιμή των €25.00 το άτομο. Παιδιά 4-10 ετών μισή τιμή και παιδιά κάτω των 4 ετών €5.00 χρέωση.

Περιορισμένος αριθμός, προκρατήστε έγκαιρα, 22515515

 
Περισσότερα