Σας υποδεχόματε στο ελληνικό γευσιπωλείο Συντροφιά σε ένα γευστικό ταξίδι στον χώρο, τον χρόνο και την παράδοση, με γεύσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που δένουν αρμονικά και δημιουργούν νόστιμες στιγμές, με αφετηρία τον άνετο και φιλόξενο μας χώρο.

Με το ανανεωμένο μας μενού στοχεύουμε να σας φέρουμε σε επαφή με μία νόστιμη εμπειρία από κλασικές αλλά και με δημιουργικές πινελιές συνταγές, που ετοιμάζονται με τα αυθεντικότερα και γευστικότερα προϊόντα της ελληνικής και κυπριακής γης,  μεσημέρι και βράδυ!

Νόστιμες παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές, μεζέδες, τσιπουρομεζέδες, πλούσια platters, ψαρικά, πιάτα ημέρας, είναι μερικές από τις επιλογές που θα ικανοποιήσουν στο έπακρον όποια και αν είναι η περίσταση, μεσημεριανό ή βραδινό, με φίλους, συνεργάτες ή την οικογένεια, ή μία χαλαρή έξοδο για κρασί και τσιμπήματα μέχρι ακόμα την φιλοξενία επαγγελματικών ή προσωπικών εκδηλώσεων!

Η εμπειρία του ελληνικού γευσιπωλείου Συντροφιά φτάνει επίσης κοντά σας μεσημέρι και βράδυ, στο σπίτι ή το γραφείο μέσω της κατ’ οίκον παράδοσης.

Ανοικτό καθημερινά Δευτέρα – Σαββάτο 12:00 – 18:00 & 19:00 – 23:00 και Κυριακή 12:00 – 16:00
Πληροφορίες και Κρατήσεις ☎ 22260110