Το Πιεστάνυ είναι μια όμορφη πόλη της Σλοβακίας στις όχθες του ποταμού Βαχ που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, οι περισσότεροι από τους οποίους έρχονται για τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών. Βρίσκεται 85 χιλιόμετρα από την Μπρατισλάβα και 140 από την Βιέννη. Οι φυσικές πηγές με το θερμικό μεταλλικό νερό όσο και η μοναδική θειούχα λάσπη είναι τα βασικά συστατικά των θεραπειών στο Πιεστάνυ και που το έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστό για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Στο πακέτο μας οι  θεραπείες γίνονται στο ξενοδοχείο MAJ HOTEL 3* το βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή και έχει ένα ευρύ φάσμα από θεραπευτικά προγράμματα και θεραπείες ομορφιάς  που παρέχουν μια ικανοποιητική και χαλαρωτική διαμονή στο ξενοδοχείο. Η εσωτερική πισίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. Ασύρματο internet είναι διαθέσιμο σε όλο το ξενοδοχείο χωρίς χρέωση. Από το θεραπευτικό σας κέντρο μπορείτε να περπατήσετε στην  πόλη του Πιεστάνυ με τις ωραίες παγωταρίες, καφεστιατόρια και καταστήματα για ψώνια.

Ειδικές Τιμές έγκαιρης κράτησης μέχρι 15/03/20 ανά άτομο:
Αναχωρήσεις : 21/07/20
Δίκλινο Δωμάτιο €1300 / Μονόκλινο Δωμάτιο €1400
*Στίς πιο πάνω τιμές συμπεριλαμβάνοται και οι θεραπείες  οι οποίες αναγράφοται στις θεραπείες.

Περιλαμβάνονται:
- Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Βιέννη-Λάρνακα.
- Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
- Μία αποσκευή 23 κιλά και μία χειραποσκευή 8 κιλά.
- 9 διανυκτερεύσεις στο Maj Hotel 3* με πλήρη διατροφή εκτός Κυριακής θα έχουμε πρωινό και βραδινό μόνο.
- Πλήρη Ιατρική εξέταση.
- Καθημερινή θεραπεία κατόπιν εντολής των γιατρών (εκτός Κυριακής).
- 24 θεραπείες.
- Τοπικός Φόρος (spa tax).
- Μεταφορές, εκδρομή και θεραπείες σύμφωνα με το πρόγραμμα.
- Έμπειρος Συνοδός από Κύπρο μαζί σας σε όλη την διάρκεια της διαμονής σας.
- Υπηρεσίες των τοπικών μας αντιπροσώπων.
Δεν περιλαμβάνεται:
- Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
- Ασφάλεια ταξιδίου.
- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Πρόγραμμα:

1η Μέρα: Λάρνακα – Βιέννη – Πιεστάνυ
Αναχώρηση από Λάρνακα με πτήση των Αυστριακών αερογραμμών για Βιέννη με  τον συνοδό σας, που θα παραμείνει μαζί σας για όλη την διάρκεια του ταξιδιού. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στην πανέμορφη λουτρόπολη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια σας. Διανυκτέρευση.

2η-9η Μέρα: Πιεστάνυ
Επίσκεψη στο γιατρό για να καθορίσει τις θεραπείες για το κάθε άτομο ξεχωριστά.
Καθημερινά μετά το πρόγευμα σας θα ακολουθείτε το πρόγραμμα της ατομικής θεραπείας που καθορίστηκε από τον γιατρό σας και ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση. Οι θεραπείες αυτές θα πραγματοποιούνται στους διάφορους κλειστούς χώρους εντός του συγκροτήματος.

3η Μέρα Κυριακή: Πιεστάνυ – Μπρατισλάβα  – Πιεστάνυ
Πρόγευμα και αναχωρούμε με τον συνοδό μας για μία εκδρομή στη Μπρατισλάβα που είναι μόνο μία ώρα από το Πιεστάνυ. Η Μπρατισλάβα είναι η πρωτεύουσα της Σλοβακίας Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δούναβη. Μπρατισλάβα ή αλλιώς η λεγόμενη “πόλη των βασιλέων”, η οποία είναι χτισμένη σε απόσταση αναπνοής από την Ουγγαρία, την Αυστρία και την Τσεχία. Μια μικρή πόλη στην οποία από την πρώτη στιγμή θα σε κερδίσουν τα εντυπωσιακά μεσαιωνικά της κτίρια, καθώς και τα πλακόστρωτα δρομάκια της, ενώ η ζωντάνια και η γοητεία της δεν θα σε αφήσουν σίγουρα αδιάφορο! Θα  περιπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο, θα δούμε το κάστρο και το μνημείο των πεσόντων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στη συνέχεια, χρόνος ελεύθερος για ψώνια, βόλτες και γεύμα προαιρετικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας, δείπνο και διανυκτέρευση.

10η Μέρα: Πιεστάνυ – Βιέννη Πανοραμική Περιήγηση Με Το Λεωφορείο – Λάρνακα
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για Βιέννη όπου θα έχουμε περιήγηση της πόλης, γεύμα προαιρετικό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας πλήρως αναζωογονημένοι.

*Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στη σειρά του προγράμματος αλλά με παροχή όλων  των υπηρεσιών.

Πληροφορίες κ Κρατήσεις 77771717