Το Versus Travel βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση του διαφορετικού και του "παραπάνω". Αναζητούμε άγνωστες πτυχές της κάθε χώρας, του κάθε τόπου. Το Versus Travel προτείνει μοναδικά ταξίδια, γεμάτα με εμπειρίες, σε μία μοναδική ανακάλυψη της μακρινής Σκανδιναβίας.

 

Νορβηγία Ο δρόμος του Ατλαντικού |Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1349€

Ένα ταξίδι στη Νορβηγία είναι συνάμα γοητευτικό αλλά και απαιτητικό. Η χώρα θεωρείται και είναι μία από τις πιο όμορφες στον κόσμο, με τοπία που σπάνια συναντά αλλού κανείς (ή μάλλον, πουθενά!), όπως τα παραμυθένια φιορδ με τα απόκρημνα βράχια αλλά και τον περίφημο Δρόμο του Ατλαντικού, μία από τις πλέον εντυπωσιακές διαδρομές στον πλανήτη, σύμφωνα με κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς. Παράλληλα όμως είναι και ένα ταξίδι απαιτητικό μια και είναι μια αρκετά ακριβή χώρα. Όμως το ανήσυχο πνεύμα του Versus διαρκώς αναζητά κι εμπλουτίζει τα προγράμματά του με τις πιο ενημερωμένες ταξιδιωτικές προτάσεις: οργανώνουμε λοιπόν μια μοναδική εξερεύνηση στα άγνωστα μονοπάτια των νορβηγικών ακτογραμμών και των φιορδ, στους δρόμους του Ατλαντικού…

περισσότερα εδώ

 

Η μαγική Σκανδιναβία του Versus από κύπρο | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 11, 12, 13 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1985€

Ένα πρόγραμμα με ενισχυμένη την περιοχή των φιόρδ και με μια από τις εντυπωσιακότερες διαδρομές στον πλανήτη
Στo πρόγραμμα της Σκανδιναβίας, που πραγματοποιείται απαράλλακτο εδώ και χρόνια, εμείς τολμούμε τις καινοτομίες κάθε καλοκαιρινή σαιζόν. Ειδικά η περιοχή της Νορβηγίας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και ποικιλία διαδρομών και τοπίων και γι' αυτό επιλέγουμε να την εξερευνήσουμε ακόμα πιο διεξοδικά. Έτσι, εμπλουτίζουμε ένα πρόγραμμα που γνώρισε τεράστια επιτυχία τα προηγούμενα καλοκαίρια, με ακόμα περισσότερα σημεία από την περιοχή των φιόρδ.
Το Σταβάνγκερ είναι μια φιλόξενη πόλη 200.000 κατοίκων, η πρωτεύουσα του Νότου της Νορβηγίας. Έχει ιστορία περίπου 10 αιώνων και  το παλιό κέντρο αποτελείται από ξύλινα κτίρια του 18ου και 19ου αι. που προσδίδουν μια ιδιαίτερη αισθητική σε αυτό το όμορφο Σκανδιναβικό λιμάνι.
Η διαδρομή από το Σταβάνγκερ στο Μπέργκεν είναι μια μοναδική εμπειρία. Η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων είναι περίπου 180 km μέσω του παράκτιου δρόμου Ε39 (περίπου 5 ώρες με τις στάσεις), αλλά πρόκειται για μια ανεπανάληπτη διαδρομή, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες στον κόσμο.
Ο δρόμος μοιάζει να αναπηδά ανάμεσα από μικρά νησάκια και βραχώδεις ακτές των φιόρδ. Θα περάσουμε από διαδοχικές γέφυρες και μεγάλα υποθαλάσσια τούνελ, μοναδικά δείγματα της προηγμένης οδοποιίας της Νορβηγίας. Θα χρησιμοποιήσουμε 2 φέρρυ για να έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την μοναδική φύση. Ταυτόχρονα, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το παράκτιο νορβηγικό τοπίο με τα αμέτρητα φιόρδ και τις δαντελωτές ακτές, σε μια διαδρομή που σπάνια εντάσσεται σε τουριστικά προγράμματα.

περισσότερα εδώ