Το Versus Travel βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση του διαφορετικού και του "παραπάνω". Αναζητούμε άγνωστες πτυχές της κάθε χώρας, του κάθε τόπου. Το Versus Travel προτείνει μοναδικά ταξίδια, γεμάτα με εμπειρίες, σε μία μοναδική ανακάλυψη του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

 

Ρώμη και Βατικανό | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 739€

Άλλο ένα ευρωπαϊκό ταξίδι με την σφραγίδα του Versus Travel! Με σωστές ώρες πτήσεων για να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τον διαθέσιμο χρόνο. Ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην εκπληκτική πρωτεύουσα της Ιταλίας, την Ρώμη. Με άνετες μετακινήσεις, το ταξίδι αυτό θα μας προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες σε μια γνώριμη χώρα. Η "Αιώνια Πόλη", η Ρώμη, θα μας χαρίσει απλόχερα τις ομορφιές της και τις γαστρονομικές της γωνιές! Η επίσκεψη στο Βατικανό θα είναι μια αποκάλυψη! Θα έχουμε την επιλογή να εκδράμουμε στην πολυθρύλητη Φλωρεντία αλλά και να κάνουμε τις αγορές μας στο Outlet της αιώνιας πόλης.

περισσότερα εδώ

 

Νότια Ιταλία - Ρώμη με Κάπρι και ακτή Αμάλφι | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1089€

Από την βασίλισσα της Καμπανίας, την χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη ,   εξορμούμε στη μαγευτική Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, στον μυχό του ομώνυμου κόλπου της  Τυρρηνικής θάλασσας και επισκεπτόμαστε το γαλήνιο Σορρέντο, το διάσημο Κάπρι, γνωστό και ως ο "Ο Κήπος της Εδέμ", το Ερκολάνο, την Πομπηία και την αρχαία Ελληνική αποικία της Ποσειδωνίας.
Απολαμβάνουμε μια μοναδική ολοήμερη βόλτα  στην Κοστιέρα Αμαλφιτάνα με επισκέψεις  στο Αμάλφι και  το μαγευτικό Ποζιτάνο, χτισμένο στην απότομη πλαγιά ενός γκρεμού. Προαιρετικά,  αν μπορέσετε  να ξεφύγετε τον εναγκαλισμό της Νάπολης, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια 2η κρουαζιέρα στα νησάκια Ίσκια και Πρόσιντα.

περισσότερα εδώ

 

Η μαγική Πορτογαλία του Versus | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1049€

Ένα οδοιπορικό στις πόλεις και στα χωριά της Πορτογαλίας, που ξεκινάει από τη Λισαβόνα, πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης, απ’ όπου επισκεπτόμαστε το ρομαντικό χωριό Σίντρα, το όμορφο ψαροχώρι Κασκάις, το Ακρωτήρι Κάμπο ντα Ρόκα, το παραθαλάσσιο θέρετρο Εστορίλ, το μεσαιωνικό χωριό Όμπιντος, το γραφικό ψαροχώρι Ναζαρέ, καθώς και τo χωριό Μπατάλια. Συνεχίζουμε με το Πόρτο στα βόρεια της χώρας, με τις κοντινές του πόλεις Μπράγκα και Γκιμαράες. Ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας στο Αβέιρο, τη «Βενετία της Πορτογαλίας», το Μπουσάκο με τον εθνικό δρυμό και το ανάκτορο-ξενοδοχείο, την υπέροχη Κοΐμπρα, τη Φάτιμα, που φημίζεται για τις περισσότερες «εμφανίσεις» της Παναγίας, την Τόμαρ των Ναϊτών και το Πάρκο των Εθνών.

περισσότερα εδώ

 

Κροατία – Σλοβενία – Σερβία Χερσόνησος Ίστρια - Τεργέστη | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 999€

Τα Βαλκάνια είναι τόσο κοντά μας –άλλωστε αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος τους- κι ωστόσο αποτελούν για τους περισσότερους μια ανεξερεύνητη «ήπειρο». Σ’ αυτό το ταξίδι εξερευνούμε μια από τις ωραιότερες πλευρές τους, συμπεριλαμβάνοντας τις πρωτεύουσες της Κροατίας, της Σλοβενίας και της Σερβίας, καθώς και την ιστορική χερσόνησο της Ίστριας. Περιλαμβάνεται επίσης εκδρομή στην Τεργέστη, για μια μικρή αλλά χαρακτηριστική γεύση Ιταλίας, καθώς και στον παραμυθένιας ομορφιάς δρυμό του Πλίτβιτσε, στην Κροατία.

περισσότερα εδώ

 

Αλσατία – Ρήνος με διαμονή και στη Χαϊδελβέργη | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 980€

Επτά ημέρες σε ένα συνδυαστικό πανόραμα της Αλσατίας με τον Μέλανα Δρυμό της Γερμανίας και τον Ρήνο. Μία εναλλακτική πρόταση, που καλύπτει την ωραιότερη πόλη του Ρομαντικού Δρόμου, το Ρότενμπουρκ Ομπ ντερ Τάουμπερ και την Κόμπλεντς με κρουαζιέρα στον Ρήνο, σε συνδυασμό με την Αλσατία, το Στρασβούργο και τα χαρακτηριστικά χωριά της Αλσατίας Κολμάρ, Ριμπωβίλ και Ρικβίρ. Ένα πρόγραμμα όπου συμπλέκονται ονειρικά μεσαιωνικά δουκάτα και δροσερά κελάρια, με προηγμένες πολιτείες και απαστράπτουσα κουλτούρα. Στο Στρασβούργο κτυπά η καρδιά των ευρωπαϊκών θεσμών, στη Χαϊδελβέργη μεσουρανεί το Πανεπιστήμιο ως κιβωτός σοφίας, στο Μπάντεν-Μπάντεν οι θεατρικές σκηνές, τα spa και τα τυχερά παιχνίδια γεμίζουν από μεγιστάνες, ενώ στον Μέλανα Δρυμό με το Φράιμπουργκ και τη Λίμνη Τιτι ερχόμαστε στον πνεύμονα της Ευρώπης. Ελάτε με το Versus σε μία νέα, δροσερή και προσιτή καλοκαιρινή ταξιδιωτική εμπειρία.

περισσότερα εδώ

 

Πανόραμα Χωρών Βαλτικής | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1085€

Ένα ταξίδι που έχει ταυτιστεί με το όνομα του Versus, με τις εξασφαλισμένες εβδομαδιαίες αναχωρήσεις που πραγματοποιούμε κάθε καλοκαίρι στις τρεις Βαλτικές Χώρες: Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία. Με σωστή διάρκεια, χωρίς περικοπές, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα εμπεριστατωμένο, πλούσιο ταξίδι, με ημιδιατροφή καθημερινά και με εισόδους σε πολλά αξιοθέατα, πάντα στη συνεχή προσπάθειά μας να υπάρχει προκαθορισμένο κόστος από Ελλάδα. Το ταξίδι αυτό είναι κατ΄ αρχήν ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο. Με μεσαιωνικά κτίρια με στέγες από την εποχή των ιπποτών και προσόψεις που καλύπτουν όλη την γκάμα των παστέλ χρωμάτων, με στενά σοκάκια, πλακοστρωμένους δρόμους, εντυπωσιακά κάστρα, ήσυχες λίμνες και πανέμορφες διαδρομές, το πρόγραμμα αυτό έχει τα σωστά «συστατικά» για μια συγκλονιστική εμπειρία σε μια Ευρώπη που δεν φαντάζεστε πως υπάρχει.

περισσότερα εδώ

 

Η μαγική 8ήμερη Πολωνία του Versus | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 989€

Το ταξίδι αυτό αποδεικνύει την εναντίωσή μας στα πρόχειρα ευρωπαϊκά προγράμματα. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, δεν «ξεπετάμε» την Κρακοβία –μια από τις ομορφότερες αλλά ακριβότερες πόλεις της Ευρώπης– αλλά της αφιερώνουμε τον χρόνο που της αξίζει. Τρεις διανυκτερεύσεις, με ημερήσια εκδρομή και στο θέρετρο Ζακοπάνε. Δεν μένουμε, ακόμα και στο οκταήμερο πρόγραμμά μας, μόνο στις δυο βασικές πόλεις (Βαρσοβία και Κρακοβία), αλλά επισκεπτόμαστε και διαμένουμε σε πραγματικά διαμάντια, όπως το Βρότσλαβ, που είναι κτισμένο πάνω σε νησάκια στον ποταμό Όντερ. Πάνω απ’ όλα δίνουμε έμφαση στις εξειδικευμένου επιπέδου ξεναγήσεις και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε έμπειρο Έλληνα αρχηγό αλλά και τοπικούς ξεναγούς όπου κρίνουμε αναγκαίο.

περισσότερα εδώ

 

Λίμνες Βόρειας Ιταλίας, Νότια Ελβετία | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1099€

Ένα ταξίδι της διαφορετικής λογικής της Ευρώπης του Versus. Θα μπορούσαμε να αφήναμε τα πάντα πληρωτέα στον προορισμό, ακόμα και τους φόρους των πόλεων και τα check points ώστε να «δείχναμε» μια «οικονομική τιμή». Εμείς εδώ και χρόνια επιλέγουμε έναν άλλο δρόμο: να περιλαμβάνουμε στα ταξίδια μας όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές και όλα αυτά σε απίστευτες τιμές!
Πρόκειται για ένα πανέμορφο ταξίδι στην εκπληκτικής ομορφιάς περιοχή της Βόρειας Ιταλίας και Νότιας Ελβετίας. Λίμνες, δάση, κάστρα, συναρπαστικές παραλίμνιες και ορεινές διαδρομές, υπέροχα αλπικά χωριά και μια πεντακάθαρη ατμόσφαιρα προσφέρουν ότι μπορεί κανείς να συνοψίσει σε αυτό που ονομάζεται "σύντομη αναζωογονητική απόδραση από την καθημερινότητα".
Με έδρα το περίφημο Μπαβένο στο ιταλικό τμήμα της λίμνης Ματζιόρε, εκδράμουμε στις γύρω περιοχές, επισκεπτόμαστε πανέμορφα νησιά της λίμνης, κοσμοπολίτικες πόλεις, κομψά θέρετρα, διάσημα κέντρα αλπινισμού και γραφικά χωριά ένθεν κακείθεν των Ιταλοελβετικών συνόρων.   
Η απαράμιλλη ομορφιά της λίμνης Κόμο, αγαπημένο καταφύγιο ποιητών, μουσικών και ερωτευμένων ήδη από τον 19ο αιώνα θα μας συναρπάσουν, ενώ η ολοκλήρωση του ταξιδιού μας στην οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο, θα μας δώσει την ευκαιρία για ένα σύντομο shopping therapy πριν την επιστροφή στην καθημερινότητά μας. Στο Τορίνο, τέλος, θα γνωρίσουμε μία ακόμη σπουδαία μητρόπολη του ιταλικού Βορρά, με ιδιαίτερο χρώμα και προσωπικότητα.

περισσότερα εδώ

 

Ρομαντική Γερμανία κι Άλπεις από Κύπρο | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 939€

Έξι ημέρες στην Γερμανία, με ένα πρόγραμμα που καλύπτει τον λεγόμενο Ρομαντικό Δρόμο από την Φρανκφούρτη μέχρι το Μόναχο.
Στο οδοιπορικό αυτό συμπλέκονται ονειρικά μεσαιωνικά δουκάτα και δροσερά κελάρια, με προηγμένες πολιτείες και απαστράπτουσα κουλτούρα.
Ελάτε με το Versus Travel να σας τα δείξουμε, όπως εμείς ξέρουμε!

περισσότερα εδώ

 

Άλπεις - Αυστριακό πανόραμα, Σλοβακία | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 799€

Από την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη, στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, την Μπρατισλάβα και στις επαρχίες της Στυρίας και της Καρίνθιας με το καταπληκτικό Γκρατς, το Κλάγκενφουρτ με τη λίμνη Φέλντεν και το Φίλαχ. Επισκεπτόμαστε ακόμα το Σάλτσμπουργκ και την περιοχή των λιμνών της Αυστρίας και το πανέμορφο Χάλστατ.

περισσότερα εδώ

 

Η μεγάλη Ρουμανία του Versus, Τρανσυλβανία, Βουκουρέστι | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 825€

Με το ταξίδι μας αυτό επισκεπτόμαστε το Βουκουρέστι, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Dimbovita, από τις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης. Επίσης το «πλούσιο» Μπρασόβ με το γοτθικής αρχιτεκτονικής ιστορικό του κέντρο, το Σιμπίου, που θεωρείται από τα γραφικότερα της Ρουμανίας, το Μπραν, όπου βρίσκεται ο «Πύργος του Δράκουλα», τη Σινάια, το μαργαριτάρι των Καρπαθίων, με το σε ρυθμό γερμανικού ρομαντισμού Παλάτι Πέλες, τη μεσαιωνική Σιγκισοάρα, γενέτειρα του Βλατ Τέπες, τα περίφημα Ζωγραφισμένα Μοναστήρια στην Πιέτρα Νεάμτ, το Καστρομονάστηρο στο Πρέιμερ αλλά και την Ερυθρά Λίμνη (Λάκουλ Ρόσου).

περισσότερα εδώ

 

Σερβία – Μαυροβούνιο | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 935€

Ένα πλούσιο 8ήμερο πρόγραμμα σε μια χώρα με την οποία οι Έλληνες διατηρούμε ισχυρούς δεσμούς φιλίας και παράδοσης. Σ’ αυτό το ταξίδι μας στη Σερβία θα γνωρίσουμε πολύ καλά την παραποτάμια πρωτεύουσα Βελιγράδι, θα επισκεφθούμε την βόρεια επαρχία της Βοϊβοντίνα και συγκεκριμένα το Νόβι Σαντ, το λεγόμενο και «Αθήνα της Σερβίας», ερχόμαστε για προσκύνημα στα ιστορικά μοναστήρια Όπλενατς και Στουντένιτσα, ανεβαίνουμε με το τραινάκι Σάργκαν 8 στην ορεινή δυτική Σερβία και το έθνικ χωριό του Εμίρ Κοστουρίτσα, ερχόμαστε στο Εθνικό Πάρκο Τάρα, ενώ δοκιμάζουμε και γνήσιο σέρβικο τσίπουρο! Μπαίνουμε ακόμα στο Μαυροβούνιο και επισκεπτόμαστε το μεσαιωνικό Κότορ, το θέρετρο της Μπούντβα στην Αδριατική και το Εθνικό Πάρκο Ντούρμιτορ, ενώ δεν παραλείπουμε να επισκεφθούμε και την πρωτεύουσα Ποντγκόριτσα.

περισσότερα εδώ

 

Ξεχωριστή Ιταλία, Κρεμαστά Χωριά, Τσίνκουε Τέρρε | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 999€

Από την "Αιώνια Πόλη", την Ρώμη, κατευθυνόμαστε στην μεσαιωνική Σιένα και το Σαν Τζιμινιάνο με τους αγέρωχους πύργους του και φθάνουμε στην μεσαιωνική Λούκα με το οκτάγωνο σχήμα της, η οποία θα αποτελέσει ορμητήριο για την εξερεύνησή μας στην ακτή της Λιγυρίας, στην Λα Σπέτσια και την περιοχή Τσίνκουε Τέρρε. Επισκεπτόμαστε την Πίζα με τον περίφημο κεκλιμένο της Πύργο και συνεχίζουμε στην κορωνίδα των πόλεων, την Φλωρεντία. Τέλος, κατά την επιστροφή μας προς την Ρώμη, επισκεπτόμαστε την Περούτζια, την Ασίζη και το Σπολέτο.

περισσότερα εδώ

 

Η Ελβετία από άκρη σε άκρη | Καλοκαίρι 2019
Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   τιμή από 1149€

Η Ελβετία είναι μια πανέμορφη χώρα που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες για να θαυμάσουν τα κατάλευκα βουνά με τα πανέμορφα τοπία, τις άψογα οργανωμένες χιονοδρομικές εγκαταστάσεις και τη ζεστή φιλοξενία της.
Οι ’λπεις για τους λάτρεις του χιονιού και των χειμερινών σπορ, λίμνες και μοναδικές διαδρομές μέσα στο πράσινο για τους φυσιολάτρες, ιστορία και μουσεία, μουσικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις για τους φίλους της μουσικής.

περισσότερα εδώ