Πληθωρικά burgers φιγουράρουν στον νέο κατάλογο του εστιατορίου Street Food by Balcony, φτιαγμένα από την ανώτερη ποιότητα USDA Prime Black Angus, το οποίο θεωρείτε ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, σε συνδυασμό με αγνά υλικά δημιουργεί επιλογές με εκρηκτική προσωπικότητα και γεύση.

Το Smoking Gun Burger είναι μία επιλογή που ξεχωρίζει στον κατάλογο, ένα γευστικό «πολυβόλο» που οπλίζει τους κάλυκες τις γεύσης, φτιαγμένο από USDA Prime Black Angus προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία του φυσικού καπνιστού, αφού καπνίζεται σε φυσικό ξύλο κερασιάς και φέρει το χρυσό βραβείο για το 2018  από τον οργανισμό estiatoria.gr beyond taste International gastronomy. Το Smoking Gun Burger περιέχει επίσης Μπέικον, Αυγό, Τυρί Cheddar, Ντομάτα, Κρεμμύδι και Πάπρικα.

Το Mushroom Melt Double Bacon Burger είναι η επιτομή της καθαρής γεύσης, χωρίς σάλτσες και περιττά, παιχνιδίζοντας μεταξύ των υφών, του τραγανού, του ζουμερού και του κρεμώδες! Φτιαγμένο από USDA Prime Black Angus, με φρέσκο ψημένο της στιγμής μανιτάρι agaricus, λιωμένο τυρί cheddar, διπλό μπέικον και χειροποίητο τραγανό chips δημιουργεί μία μεστή επιλογή που απογειώνει την γεύση!

Στο μενού υπάρχουν επιλογές για Vegetarian και Vegan με το φτιαγμένο καθαρά από μπιζέλι Beyond Meat, που ομοιάζει απόλυτα στην γεύση και στην αίσθηση burger μοσχαριού, καθώς επίσης και χορταστικές σαλάτες.

Οι επιλογές από Crispy Chicken Burgers θα ικανοποιήσουν τους οπαδούς του κοτόπουλου ενώ οι επιλογές για τους λάτρεις του καυτερού θα «δυναμιτίσουν» αφού ανάμεσά σε αυτές ξεχωρίζει το Death Wish Burger που περιέχει σάλτσα από την πιπεριά Carolina Reaper, κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ (βραβείου) Guinness για την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου.

Βρες ολόκληρο το μενού εδώ
Πληροφορίες και Κρατήσεις στο 99999626