Ο χώρος του Serenity Spa λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου καθημερινά 08:00 - 20:00 προσφέροντας υπηρεσίες χαλάρωσης (μασάζ, θεραπείες σώματος και προσώπου, εσωτερική πισίνα, sauna, jacuzzi, steam bath), ομορφιάς (κομμωτήριο, solarium, μανικιούρ/πεντικιούρ, make-up) αλλά και εξειδικευμένου χώρου σωματικής άσκησης καθημερινά 08:00 - 20:00 με eco-friendly μηχανήματα.

Το Serenity Spa βρίσκεται στο ξενοδοχείο του St Raphael Resort & Marina στην Λεμεσό όπου υποστηρίζει τα τοπικά προϊόντα θέλοντας να προσφέρει στους πελάτες του τα καλύτερα της Κύπρου: φιλική εξυπηρέτηση και άψογες θεραπείες με φυσικά προϊόντα.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τις θεραπείες δεν είναι δοκιμασμένα σε ζώα και έχουν πιστοποιηθεί ως eco-friendly και μπορείτε να τα βρείτε αλλά και να τα προμηθευτείτε με κατ' οίκων παράδοση ΕΔΩ ως δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Το προσωπικό είναι προσεκτικά επιλεγμένο και εκπαιδευμένο για να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών!

Οι υπηρεσίες του Serenity Spa προσφέρονται υπό την μορφή ΣΥΔΡΟΜΩΝ για μέλη σε πακέτα 1, 3, 6 & 12 μηνών ( περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ ) ή ακόμα και με Day Pass μορφή

αλλά και υπό την μορφή δωροεπιταγών ( περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ )

Βρείτε όλες τις θεραπείες επίσης ΕΔΩ

Για Online Κρατήσεις ΕΔΩ
ή τηλεφωνικώς στο 25834332