Το 1900 Bistrot και το Estiades Bbq Grill & Flambe μας φιλοξενούν σε μία Steaks & Wines εμπειρία με εύγευστα καλοφτιαγμένα πιάτα, με έμφαση στο κρέας και όχι μόνο...

 

 
Γεύση από το Νέο Μενού του 1900 Bistrot Steaks & Wines
 
 

Γεύση από το Νέο Μενού του 1900 Bistrot Steaks & Wines

 

Το εστιατόριο 1900 Βistrot μετρά 25 χρόνια γευστικής παρουσίας, με βραβεύσεις, γευστικές συγκινήσεις και 1200 οινικές προτάσεις. Η διεθνής του κουζίνα, ιδωμένη με μία πιο μοντέρνα ματιά, αλλά και ο κομψός ανανεωμένος του χώρος, πηγάζουν το κλασσικό σε μία ρομαντικά μοντέρνα προσέγγιση και δυναμιτίζουν κάθε ερέθισμα, οπτικό, ακουστικό και γευστικό. Το μενού βασίζεται σε εξαιρετικής ποιότητας Steaks, όπως black Angus, Charolais και άλλα, ενώ οι πληθωρικές οινικές του προτάσεις, οι περισσότερες στο νησί, θα ικανοποιήσουν τους πλέον απαιτητικούς.

Φωτογραφικό υλικό στο άρθρο

 

Περισσότερα
   
 
 
Γεύση από το Νέο μενού του εστιατορίου Εστιάδες δια χειρός Χρίστου Χριστοδούλου
 
 

Γεύση από το Νέο μενού του εστιατορίου Εστιάδες δια χειρός Χρίστου Χριστοδούλου

 

Κρέας και ψάρι με έμπνευση και φαντασία δια χειρός του chef Χρίστου Χριστοδούλου, είναι η νέα γαστρονομική πρόταση που φέρνει στον γευστικό χάρτη της πρωτεύουσας το εστιατόριο Εστιάδες μεσημέρι και βράδυ. Ο καινούργιος κατάλογος του εστιατορίου Εστιάδες περιέχει ποικιλία από ζουμερά βοδινά φιλέτα, ιβιρικό χοίρο, κοτόπουλο, θαλασσινά και χορτοφαγικές επιλογές όπου όλα συνοδεύονται με ένα πλούσιο salad bar. Η ενημερωμένη λίστα κρασιών του, ποικίλει σε ετικέτες για κάθε γούστο, σε ένα οινικό ταξίδι σε αμπελώνες από όλα τα μέρη της Κύπρου και της Ελλάδας, που συνοδεύει αλλά και ολοκληρώνει την γευστική εμπειρία.

Πάρε γεύση με το φωτογραγραφικό υλικό που ακολουθεί στο Άρθρο

 

Περισσότερα