Ο Γιάννης Μιχαήλ εγγεγραμμένος ψυχολόγος, βιοσυντονιστής , και διοργανωτής της εκδήλωσης, θα φιλοξενεί σε προκαθορισμένες εκδηλώσεις διεθνείς αναγνωρισμένους ομιλητές οι οποίοι θα σε εμπνεύσουν,με ένα μοναδικό καλλιτεχνικό χαρακτήρα, να ξαναγράψεις την ιστορία σου!! Το όραμα του Γιάννη Μιχαήλ για τις εκδηλώσεις Repaint your Life, είναι να δημιουργήσει παραστάσεις για την δύναμη της ανθρώπινης ψυχής. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του μια αυθεντική μεγαλοφυΐα που πολλές φορές οι περιοριστικές πεποιθήσεις και οι φόβοι της αποτυχίας ή της απόρριψης, εμποδίζουν τους ανθρώπους από το να διευρύνουν τους ορίζοντες τους.

Με τις εκδηλώσεις Repaint your Life επιθυμεί να περάσει στο κοινό ότι τα πάντα ξεκινούν από την προσωπική ιστορία. Η προσωπική ιστορία είναι οι σκέψεις και πεποιθήσεις που διατηρούμε για τον εαυτό μας. Αυτές οι πεποιθήσεις γίνονται αυτο-εκλπηρώμενες προφητείες. Στις παραστάσεις του έχει σκοπό να παρουσιάζει, μέσω ανθρώπινων ιστοριών, την δύναμη των πεποιθήσεων και το αποτέλεσμα όταν κάποιος ξαναγράψει την προσωπική του ιστορία.

Στην πρώτη εκδήλωση φιλοξενεί την γνωστή Ιταλίδα, ομιλήτρια, χορεύτρια και ζωγράφο Simona Atzori. Μια γυναικά γεννημένη χωρίς χέρια, η οποία με το έργο της παρουσιάζει ότι τα όνειρα δεν έχουν περιορισμούς. Σε αυτή την ιστορία θα παρουσιάσει τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής όταν δεν υπάρχουν περιοριστικές πεποιθήσεις.

Μία εκδήλωση Ζωής που δεν πρέπει να χάσεις στις 22 Μαΐου 2019 στις 18:30 - 21:00 στο Patio Cocktail Bar. Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται στο 99611400.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης η Blue Circle. Χρυσοί χορηγοί ειναι η ΕΚΟ και Y. Georgiades & Associates LLC. Ασημένιοι χορηγοί Ecommbanx, Quick Spa & Hamam Omerye. Χορηγος επικοινωνiας Sigma & I Love Style.