Το πάρτι γενεθλίων του κάθε παιδιού πρέπει να είναι πρωτότυπο, ξεχωριστό και διασκεδαστικό τόσο στο ίδιο όσο και για όλους του τους φίλους!

Τα παιδιά στα πάρτι γενεθλίων στο CLAP3C μπορούν να

  • περάσουν το χρόνο τους πιο ελεύθερα παίζοντας στα ειδικά διαμορφωμένα κέντρα μάθησης με τις απεριόριστες επιλογές παιχνιδιών μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κέντρου
  • λάβουν μέρος σε μια οργανωμένη δημιουργική, διασκεδαστική γεμάτη προκλήσεις δραστηριότητα δικής σας επιλογής (ρομποτική, διαγωνισμούς και κυνήγι θησαυρού με δραστηριότητες STEAM και Makerspace
  • συνοδεύονται από τους γονείς τους ή όχι

Τα πάρτι γενεθλίων σχεδιάζονται για κάθε παιδί ξεχωριστά ώστε να περιλαμβάνουν παιγνιώδεις, ειδικά διαμορφωμένες διασκεδαστικές δραστηριότητες με βάση την ηλικία και τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας και των φίλων του/της.

Μπορείτε να επιμεληθείτε εσείς τα κεραστικά για τους καλεσμένους σας ή να το αναλάβει κάποια εταιρεία τροφοδοσίας της δικής σας επιλογής.

Το CLaP3C προσφέρει την ευελιξία που απαιτείται για να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε παιδιού και της οικογένειας του.

Η επικοινωνία για τη διοργάνωση του πάρτι γίνεται σε προσωπικό επίπεδο και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κέντρου γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας παιδιών θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για ένα πάρτι ειδικά προσαρμοσμένο στο κάθε παιδί και την οικογένειά του ξεχωριστά.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22392500

 

Βρες Επίσης : Εκπαιδευτικά Εργαστήρια (ROBOTICS & DRONES) δημιουργικής μάθησης δια μέσου του παιχνιδιού από την CLaP3C

 

Βρες Επίσης : Εκπαιδευτικά Εργαστήρια (STEM & MAKERSPACE) δημιουργικής μάθησης δια μέσου του παιχνιδιού από την CLaP3C