Εκφραστικός σχεδιασμός με καταγωγή την Ιταλία, κομψές και πρωτότυπες συλλογές, χρώματα και συνδυασμοί από πορσελάνη, σχεδιασμένα για να εκπλήσσουν και να ανταποκρίνονται στις σημερινές ρυθμίσεις σχεδίασης. Τα κεραμικά του εργοστασίου Ceramiche Refin είναι μια σύγχρονη και εξαιρετικά επίκαιρη έκφραση της ζωτικότητας και της δημιουργικότητας της αριστείας «Made in Italy».

Κεραμικά από πορσελάνη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Γιατί είναι σημαντικό να έχετε κεραμικά δαπέδου από πορσελάνη; Η πορσελάνη είναι ένα συγκεκριμένο είδος κεραμικών πλακιδίων με συντελεστή απορρόφησης νερού μικρότερο από 0,5%. Οι φυσικές και χημικές του ιδιότητες το καθιστούν ένα μοναδικό υλικό: έχει εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο πορώδους και είναι αδιαπέραστο, ανθεκτικό στον παγετό καθώς επίσης είναι ανθεκτικό σε εκδορές και απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Αποδεικνύεται συνεπώς ότι είναι κατάλληλο για χρήση σε μέρη που παρουσιάζουν εξαιρετικά έντονες διακυμάνσεις στη θερμοκρασία.

Η ευελιξία του υλικού καθιστά τα κεραμικά κατάλληλα για οποιαδήποτε περιοχή στο σπίτι, από την κουζίνα έως το μπάνιο. Ωστόσο, οι οικιακές ρυθμίσεις απαιτούν ιδιαίτερη εστίαση στο αισθητικό στιλ: τα δάπεδα ενός σπιτιού πρέπει, πάνω απ' όλα, να είναι όμορφα. Αυτή η ανάγκη οδήγησε στην παραγωγή κεραμικών από πορσελάνη που αναπαράγουν την εμφάνιση πολλαπλών υλικών, όπως ξύλο, μάρμαρο και πέτρα. Πλάκες που ξυπνούν τα ίδια συναισθήματα με το υλικό που μιμούνται και επιτρέπουν την ύπαρξη στην άνεση του σπιτιού σας της έκκλησης, για παράδειγμα, ενός παρκέ δαπέδου, αλλά με όλα τα πλεονεκτήματα της πορσελάνης.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 77776977