Είναι γεγονός πως το Patio Cocktail Bar και ο καταξιωμένος Ελλαδίτης σεφ Θάνος Στασινός, δεν σταματούν ποτέ να εξελίσσονται και να επιφυλάσσουν τις πιο ιδιαίτερες γαστρονομικές εκπλήξεις για το πιστό κοινό τους. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα εκλεκτό food & wine pairing, με συνδυασμό εκλεκτού φαγητού το οποίο αποτελεί προϊόν διασταύρωσης δύο πολιτισμών της Ιαπωνίας και του Περού, η οποία ξεκίνησε από μετανάστες Ιάπωνες, με προορισμό το Περού, όπου κατάφεραν να συνδυάσουν τις γαστρονομικές τους συνήθειες με τις πλούσιες Περουβιανές πρώτες ύλες του τόπου, ακολουθώντας μετά την FUSION τάση της διεθνούς γαστρονομίας και ποιοτικών κρασιών την Τετάρτη 27.11.2019 στις 21:00.

Κατά την διάρκεια του δείπνου θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε τα ακόλουθα μοναδικά πιάτα, σε συνδυασμό με κορυφαίες ετικέτες κρασιών, που προσφέρει το Patio, επιλεγμένα εξαιρετικά από τον σεφ Θάνο Στασινό σε συνεργασία με τον Sommelier, Κωνσταντίνο Γρηγορίου:

Tuna Tiradito/Soya Passion Fruit Sauce
Paired with: Cable Bay Sauvignon Blanc

Crab Roll/Kizame Wassabi
Paired with: Chablis La Chablisienne La Sereine

Nigiri foie grass
Paired with: Hugel Pinot Gris Classic

ShuMai/Duck Confit/Black Garlic Pearls
Paired with: Patriarche Bourgogne Pinot Noir

Churrasco/Jalapenos/Kimchi Butter
Paired with: Vietti Barbera D'Alba Tres Vigne

Chrurros/Maple Syrup/Caramel ice cream
Paired with: Commandaria Sour (Aes Ambelis Commandaria 2010 Vintage)

Τιμή: €70 ανά άτομο για γεύμα 6 πιάτων συνοδείας κρασιών από την Fereos Fourpoint Distribution.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22 664488.