Τα Όνειρα και ο Μαγικός κόσμος των Παραμυθιών ζωντανεύουν για μικρούς και μεγάλους στην Disneyland παρέα με την Coop Travel.

Τιμές ανά άτομο: Δίκλινο €769 / Μονόκλινο €999 / Παιδί μέχρι 12 €489

Πτήσεις με ΑUSΤRΙΑΝ ΑΙRLΙΝΕS
ΟS836 Λάρνακα – Βιέννη   06:25 – 08:45
OS413 Βιέννη – Παρίσι        10:50 – 13:00
OS416 Παρίσι – Βιέννη       15:50 – 17:45
OS835 Βιέννη – Λάρνακα   20:40 – 00:40

1η Μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΑΡΙΣΙ
Αναχώρηση από Λάρνακα για Παρίσι με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στην Πόλη του Φωτός, υποδοχή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο στην πόλη με τα υπέροχα αξιοθέατα, τα πολυκαταστήματα και την νυχτερινή ζωή. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΗΚΟΥΑΝΑ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για μια πρώτη γνωριμία με την ωραία πόλη του Παρισιού. Στην πανοραμική μας ξενάγηση θα δούμε μεταξύ άλλων τον ξακουστό Πύργο του Αιφελ, την Αψίδα του θριάμβου, τα Ηλύσια Πεδία, την Πλατεία Κονκόρτ και τέλος τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στη Λατινική Συνοικία. Ακολούθως με  ποταμόπλοιο θα κάνουμε μια κρουαζιέρα στο Σηκουάνα από όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αρκετά αξιοθέατα, του Παρισιού. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΥΒΡΟ – MONTMAΡΤΗ (Προαιρετική)
Πρωινό και αναχώρηση για μια ξεχωριστή μέρα. Επίσκεψη στο διάσημο μουσείο του Λούβρου. Το μουσείο του Λούβρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα, δημοφιλέστερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο Εκτός από τη «Μόνα Λίζα» που ήταν το πρώτο έργο τέχνης που μπήκε στη συλλογή του τον 16ο αιώνα αξίζει να θαυμάσετε την «Αφροδίτη της Μήλου» αλλά και τη «Νίκη της Σαμοθράκης», Το απόγευμα περιήγηση στο διάσημο λόφο του Παρισιού. Το λόφο της Μονμάρτης. Η Βασιλική της  Sacré Coeur δεσπόζει στην κορυφή του λόφου και φαίνεται σχεδόν από κάθε σημείο του Παρισιού. Θα κάνουμε έναν απογευματινό περίπατο στους δρόμους της Μονμάρτης και θα περιπλανηθούμε ανάμεσα στα στενά. Θα δούμε τους υπαίθριους καλλιτέχνες και ζωγράφους και θα απολαύσουμε ένα καφεδάκι στα όμορφα γραφικά μαγαζιά. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND ( Προαιρετική)
Αμέσως μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για μια ολοήμερη εκδρομή στην περίφημη Disneyland όπου ο Μίκη και η παρέα του θα μας περιμένουν για να διασκεδάσουν μαζί μας καθ' όλη την διάρκεια της μέρας. Περιπέτειες γεμάτες μυστήριο από τις χίλιες και μια νύχτες, πειρατές με τα καράβια τους, θησαυροί και μυθικά παζάρια, το μαγευτικό κάστρο της "Κοιμωμένης Βασιλοπούλας" οι επτά Νάνοι, ο Πινόκιο το "Φάρουεστ" και πολλά άλλα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την φαντασμαγορική ηλεκτρική παρέλαση και τα πυροτεχνήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ.

5η Μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ
Μέρα ελεύθερη στην διάθεση σας να την αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Ψώνια στα περίφημα πολυκαταστήματα όπως η Galerie Lafayette και το Printemp. To βράδυ σας προτείνουμε το Παρίσι της νύχτας με τα περίφημα κέντρα το Moulin Rouge και το Lido.

6η Μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΛΑΡΝΑΚΑ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο το απόγευμα και αναχώρηση για την Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στην Κύπρο το βραδύ. Το όνειρο τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις μένουν.

Περιλαμβάνονται:
- Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Παρίσι-Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό.
- Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
- 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Novotel La Defense 4*.
- Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
- Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
- Πανοραμική Ξενάγηση του Παρισιού με Ελληνόφωνο Ξεναγό.
- Μεταφορές Αεροδρόμιο-Παρίσι-Αεροδρόμιο.
- Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα.
- Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
- Έμπειρος αρχηγός / συνοδός.
- Δημοτικός Φόρος στο ξενοδοχείο.
- Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
- Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας

Δεν περιλαμβάνονται:
- Εισιτήρια εισόδου στα μνημεία και μουσεία (Είσοδος προαιρετική).
- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Προαιρετικό:
Ολοήμερη εκδρομή στη Disneyland. Εισιτήρια εισόδου στο πάρκο της Disneyland® Park ή στο Walt Disney Studios® Park για μία μέρα. (€90 το άτομο για μεγάλους και παιδιά κάτω των 12 €75 – (Με Μεταφορές).
Εκδρομή στο Λούβρο και Μοντμάρτη. Η προαιρετική εκδρομή Παρίσι/Λούβρο πρέπει να προκρατείται από την Κύπρο και να πληρώνεται €67 ενήλικες και € 35 για παιδιά με το εισιτήριο εισόδου.

Σημείωση:
Η ηλεκτρική παρέλαση πιθανόν να μην υπάρχει σε ορισμένες ημερομηνίες.

Πληροφορίες και Κρατήσεις COOP TRAVEL : 77771717