Ο όμιλος εστιατορίων Ναβαρίνο σας προσκαλεί να γνωρίσετε την σειρά των δικών του προτάσεων για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για το γάμο σας. Με πληθώρα εμπειριών που ξεπερνούν τα 25 χρόνια, μπορεί και υπόσχεται ότι θα δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή αξία στο προϋπολογισμό, για την διοργάνωση και του δικού σας γάμου.

Οι Χώροι μας

Στις αίθουσές του, στο εστιατόριο Προσήλιο χωρητικότητας 170 ατόμων και στο Ναβαρίνο χωρητικότητας 270 ατόμων φιλοξενούνται αλησμόνητες εκδηλώσεις Γάμων, Αρραβώνων, Βαπτίσεων, μέχρι ιδιωτικά πάρτι, επέτειοι, συνέδρια, σεμινάρια, εταιρικές εκδηλώσεις, δημοσιογραφικές διασκέψεις, επιδείξεις μόδας, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αφυπηρετήσεις, αποφοιτήσεις και άλλες εκδηλώσεις οργανωμένων συνόλων.

Για cocktail οι αίθουσες μπορούν να εξυπηρετήσουν από 800-1000 άτομα. Την καλοκαιρινή περίοδο το εστιατόριο Προσήλιο προσφέρει ένα δροσερό κήπο όπου μπορεί να φιλοξενήσει 400 άτομα για φαγητό και μέχρι 1400 για cocktail.

 

Το Φαγητό μας

30 χρόνια, 365 ημέρες το χρόνο, μεσημέρι και βράδυ, ετοιμάζουμε το πιο γνωστό μπουφέ της πόλης μέσω των εστιατορίων μας, Ευωχία, Προσήλιο, Εστιάδες, προσφέροντας την υπόσχεση πως το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα με την καθημερινή μας εμπειρία. Εσείς απλά επιλέξτε το μενού που επιθυμείτε και να είστε σίγουροι πως οι καλεσμένοι σας θα έχουν να το λένε «Το φαγητό στο γάμο σας ήταν υπέροχο». Οι σεφ μας είναι πολύ υπερήφανοι για να αφήσουν οτιδήποτε στη τύχη. Όσο για τα γλυκά, τους καφέδες και τα ποτά; Καλύπτουμε με άνεση όλες τες ανάγκες και με το κάτι παραπάνω..

 

 Το Προσωπικό μας

Το έμπειρο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας θα είναι συνέχεια στην διάθεση σας για να ικανοποιήσει με το πιο ιδανικό τρόπο τις απαιτήσεις σας. Με προθυμία θα συνεργασθούν μαζί σας άτομα με τις απαιτούμενες εμπειρίες για τη πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών της εκδήλωσης σας.

 

To catering

Με την catering υπηρεσία μας μπορούμε να καλύψουμε την πλήρη διοργάνωση του γαμήλιου πάρτι σας σε χώρο που έχετε προεπιλέξει. Έχουμε την δυνατότητα να προμηθεύσουμε ότι είναι απαραίτητο για την πλήρη διοργάνωση της εκδήλωσής σας από, τραπέζια, καρέκλες, τραπεζομάντηλα, πιατικά, ποτήρια, μέχρι το μπουφέ και το πλήρη εξοπλισμό του. Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες εμπειρίες αλλά και εκείνες τις ποιοτικές προδιαγραφές που μας επιτρέπουν να αισθανόμαστε ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή.


Και αν ανυσηχείτε το κόστος διαθέτουμε επιλογές για όλες τις τσέπες με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής “value for money”.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 99463011 , 99671815