Η νέα άφιξη της Λευκωσίας, το East Asian Restaurant, έχει Ασιατικό χαρακτήρα και φρέσκια προσέγγιση, και μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα, τα χρώματα και τις γεύσεις της αχανής έκτασης της Κίνας αλλά και της πολύχρωμης Ινδίας.

 
header
 
 

EAST ASIAN RESTAURANT

Κλημέντος 41
22270127

 

Η νέα άφιξη της Λευκωσίας, το East Asian Restaurant, έχει Ασιατικό χαρακτήρα και φρέσκια προσέγγιση, και μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα, τα χρώματα και τις γεύσεις της αχανής έκτασης της Κίνας αλλά και της πολύχρωμης Ινδίας. Ο χώρος ακροβατεί μεταξύ του πολυτελές και του casual, διακοσμημένος με τρόπο τέτοιο που να προσφέρει άνεση, αλλά και με πολυτελείς λεπτομέρειες που το απογειώνουν αισθητικά και σε προετοιμάζουν για το γευστικό ταξίδι που θα ακολουθήσει. Η δροσερή του αυλή αποτελεί μία γευστική όαση στα ζεστά βράδια του καλοκαιριού και ο κλιματισμένος εσωτερικός του χώρος, που παντρεύει στοιχεία από Ινδία και Κίνα, λειτουργεί ολόγχρονα προσφέροντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την όποια περίσταση, φαγητό με φίλους ή την οικογένεια σού, επαγγελματικό δείπνο με συνεργάτες ή ακόμα και την δεξίωση της προσωπικής ή επαγγελματικής σου εκδήλωσης.

 

Περισσότερα
   
 
 
 

 

Delivery υπηρεσία από το East Asian Restaurant μεσημέρι και βράδυ

 

 
Delivery υπηρεσία από το East Asian Restaurant μεσημέρι και βράδυ
 
 
 

Εδώ στο East Asian Restaurant προσφέρουμε 240 επιλογές από Κινέζικη και Ινδική κουζίνα και τις φέρνουμε όλες στο γραφείο ή το σαλόνι σου με ένα τηλεφώνημα, μεσημέρι και βράδυ.

Δες εδώ το μενού

Για παραγγελίες στο 22270127

 

 

 
Περισσότερα
   
 
 
 

 

Μπουφέ Ασιατικής Κουζίνας αυτή την Πέμπτη στο εστιατόριο East Asian Restaurant

 

 
header
 
 

κάθε Πέμπτη - 20:00

 

Γεύσεις με καταγωγή την Ινδία, την Κίνα, την Ταϊλάνδη και την Ιαπωνία, συμπληρώνουν το μπουφέ της Ασιατικής θεματικής βραδιάς αυτή την Πέμπτη στο εστιατόριο East Asian Restaurant. Στην δροσερή του βεράντα ή στην κλιματιζόμενη εσωτερική του σάλα έχεις να επιλέξεις από το πληθωρικό μπουφέ, γεύσεις που θα σε ταξιδεύσουν γευστικά μέχρι τα βάθη της Ασίας, με μόνο €20 το άτομο.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 22270127

 
Περισσότερα
   
 
 

 

Ανοικτό κάθε μεσημέρι το East Asian Restaurant

 

 
Ανοικτό κάθε μεσημέρι το East Asian Restaurant
 
 
 

Το East Asian Restaurant σερβίρει κάθε μεσημέρι, από την Κυριακή 7/10, Κινέζικη και Ινδική Κουζίνα, με καλοφτιαγμένα γευστικά πιάτα, σε ένα άνετο περιβάλλον, ιδανικό για συνεργάτες, φίλους και οικογένεια.

 

Περισσότερα
   
 
 

 

Φιλοξενία Βαπτίσεων και Εκδηλώσεων στο East Asian Restaurant

 

 
Φιλοξενία Βαπτίσεων και Εκδηλώσεων στο East Asian Restaurant
 
 
 

Το East Asian Restaurant φιλοξενεί σε ένα καλοφτιαγμένο σκηνικό κάθε είδους εκδήλωση, από βαπτίσεις, επαγγελματικές εκδηλώσεις και άλλα προσωπικά και επαγγελματικά γεγονότα. Το East Asian αποτελεί μία εναλλακτική επίλογή, με προτάσεις από ασιατική κουζίνα μέχρι και condinental κουζίνα. Το άψογο και φιλικό σέρβις θα φροντίσει ώστε εσείς και οι καλεσμένοι σας να τύχετε της καλύτερης εμπειρίας.

 

Περισσότερα
   
 
 

 

Νέα Ινδικά πιάτα από το East Asian Restaurant

 

 
Νέα Ινδικά πιάτα από το East Asian Restaurant
 
 
 

Το East Asia Restaurant στην Λευκωσία, αναβιώνει θρυλικές συνταγές από το Taste of India και μας σερβίρει στην δροσερή του βεράντα αλλά και στον κλιματισμένο εσωτερικό του χώρο, πιάτα από την Ινδική κουζίνα γεμάτα χρώματα και αρώματα με μοναδική φρεσκάδα.

Βρες πιο κάτω φωτογραφικό υλικό.

 

Περισσότερα