5 εστιατόρια δηλώνουν παρών ανήμερα Δεκαπενταυγούστου αλλά και όλη την περίοδο των διακοπών του Δεκαπενταυγούστου με μοναδικές εύγευστες προτάσεις!

 

 
header
 
 

Ζωντανή μουσική ανήμερα Δεκαπενταυγούστου στην καταπράσινη ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου

Πέμπτη 15 Αυγούστου - 13:00

 

Στο καταπράσινο και τη δροσιά η ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου μας φιλοξενεί και την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου με ζωντανή μουσική που συνοδεύει το διαφορετικό μεζέ που προσφέρει το εστιατόριο Σταυρός της Ασίνου, στη Μαγεία του δάσους, σε μία όμορφη και ευχάριστη ατμόσφαιρα απέναντι από το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Ασίνου.

Πληροφορίες και Κρατήσεις στα 99352500 , 99440330

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Πλούσιο Μεσημβρινό Μπουφέ ανήμερα 15αυγούστου στο εστιατόριο Ιεράμπελος στο χωριό Φαρμακάς

Πέμπτη 15 Αυγούστου - 12:30

 

Με θέα την καταπράσινη ορεινή περιοχή στο Οινοποιείο Santa Irene στο χωριό Φαρμακάς, το εστιατόριο Ierambelos μας υποδέχεται και την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου με πλούσιο μπουφέ, με παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες γεύσεις. Η δωρεάν γευσιγνωσία των κρασιών του Οινοποιείου, η ξενάγηση στο Οινοποιείο αλλά και ο παιδότοπος πλησίον του εστιατορίου προσθέτουν στην οικογενειακή έξοδό σου.

 
Περισσότερα
   
 
 
Τα εστιατόρια Πυξίδα σε Λάρνακα και Λεμεσό ανοικτά ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.
 
 

Τα εστιατόρια Πυξίδα σε Λάρνακα και Λεμεσό ανοικτά ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.

 

Με θέα τη θάλασσα, τα εστιατόρια Πυξίδα σε Λάρνακα και Λεμεσό, και την αδιαμφησβήτητή ποιότητα χρόνων, στήνουν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για όλη την οικογένεια και την ημέρα του Δεκαπενταυγούστου από το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ σε συνεχόμενο ωράριο. Φρέσκα θαλασσινά σε παραδοσιακές και μοντέρνες γαστρονομικές δημιουργίες σε τιμές για όλες τις τσέπες.

Φωτογραφικό Υλικό στο Άρθρο

 

Περισσότερα
   
 
 
Το Yumi Sushi Room στη Λεμεσό ανοικτό όλο το 15Αύγουστο
 
 

Το Yumi Sushi Room στη Λεμεσό ανοικτό όλο το 15Αύγουστο

 

Η πληθωρική γευστική εμπειρία του Yumi Sushi με θεά τη θάλασσα στη Λεμεσό, είναι ότι καλύτερο για το καλοκαιρινό βράδυ του Δεκαπενταυγούστου με πληθωρικό μπουφέ από sushi, nigιri και maki rolls, μαζί με ποικιλία από δροσερές ασιατικές σαλάτες, αλλά και a la carte casual πιάτα, σε ένα συνδυασμό άριστης πρώτης ύλης και βαθιάς γνώσης της Ιαπωνικής κουζίνας,

Κρατήσεις και Πληροφορίες στο 70005868

 

Περισσότερα
   
 
 
Η δημιουργική ταβέρνα Το Πατρικό μαζί μας και στις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου
 
 

Η δημιουργική ταβέρνα Το Πατρικό μαζί μας και στις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου

 

H δημιουργική ταβέρνα Το Πατρικόν μας φιλοξενεί ανήμερα Δεκαπενταύγουστου και όλη την περίοδο των διακοπών του Δεκαπενταύγουστου, στην δροσερή βεράντα της νέας της στέγης, στα γραφικά δρομάκια του χωριού Τερσεφάνου, και μας σερβίρει το ξακουστό set menou από δημιουργικά πιάτα της κυπριακής κουζίνας.

Πληροφορίες και Κρατήσεις στο 24424831

 

Περισσότερα