Οι νόστιμες παραδοσιακές συνήθειες μας στον αγαπημένο προορισμό το Παραγάδι, που σερβίρει 40 και πλέον χρόνια τώρα ότι καλύτερο έχει να προσφέρει ο βυθός της θάλασσας σε ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά, συμβαδίζει με τον νέο τρόπο ζωής και συνηθειών μας, με συνεχόμενο ωράριο από τις 11:30 – 22:30 στην άνετη και καλόγουστη σάλα του με συνοδεία τις υψηλού επιπέδου περιποιήσεις του,

ενώ το εύγεστο πλούσιο μενού του με τις προσιτές σε κάθε τσέπη τιμές του φτάνει μέχρι το γραφείο ή το σπίτι σου με την υπηρεσία TAKE AWAY & DELIVERY καθημερινά από τις 11:30 – 01:00 το βράδυ.

Και όσο οι περιορισμοί συνεχίζονται… το Παραγάδι κρατάει σταθερά την ΠΟΙΟΤΗΤΑ χωρίς περιορισμούς στην ποσότητα και την αγάπη του σε αυτό που εδώ και 40 χρόνια έχει θέσει ως στόχο, την δική μας απόλαυση… προσφέροντας επίσης Happy Hour, με έκπτωση 20% για τις απογευματινές ώρες με προορισμό το φιλόξενο περιβάλλον του εστιατορίου Παραγάδι μετά τη δουλειά και το γραφείο.

Μην παραλείψετε επίσης να δοκιμάσετε το νέο Fish & Chips στο take away menu με μόλις 10 ευρώ.

Στο Παραγάδι τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας όπως ορίζονται από τα Διατάγματα του Υπουργείου Υγείας. Μένουμε ασφαλείς.

Κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα, κάθε ώρα είναι ώρα για απόλαυση. Είναι ώρα για Παραγάδι.

Το Παραγάδι. Για κρατήσεις & take away 22491310
www.paragadi.com.cy και στο facebook Paragadi/Παραγάδι