Η μεγαλύτερη ίσως συλλογή επώνυμων γυαλιών οράσεως και ηλίου σε περιμένει στο οπτικό κατάστημα EyePlus Optical, στην πολυσύχναστη εμπορική οδό της Θεμιστοκλή Δέρβη, δίπλα από το μεγάλο parking στα κεντρικά φώτα τροχαίας της οδού.

Με επώνυμες συλλογές γυαλιών οράσεως όπως Dior, RayBan, Gucci, Carrera, Dolce & Gabbana, Tom Ford, Chopard, Yves Saint Laurent, Alexander Mqueen, Max Mara, Persol, αλλά και συλλογές περιορισμένης έκδοσης όπως Cartier και Celine και άλλες πολλές, είναι σίγουρο πως θα βρεις το ζευγάρι που ταιριάζει και στον δικό σου τύπο.

Με τις γνώσεις και τη ζεστή εξυπηρέτηση του Γιώργου Πέτσα και της ομάδας του, του έμπειρου, προσοντούχου οπτικού και ιδιοκτήτη του καταστήματος, αλλά και της Κατερίνας Πέτσα, οπτομέτρη αποφοίτου του CITY UNIVERSITY του Λονδίνου, που πρόσφατα πλαισίωσε την ομάδα, και με 2 καινούργιες σύγχρονες μονάδες οφθαλμομέτρησης, είναι σίγουρο πως όχι μόνο θα τύχετέ της καλύτερης οφθαλμομέτρησης αλλά και σε ταχύ χρόνο ώστε να τύχετε της καλύτερης εξυπηρέτησης.

Αν πάλι αναζητάς δώρα με φινέτσα και προσωπικότητα, δώρα χρήσιμα που θα έχουν θέση στην καθημερινότητα των αγαπημένων σας, στο EyePlus Optical, ο ιδιοκτήτης Γιώργος Πέτσας και η ομάδα του, έχουν να προτείνουν πληθώρα επιλογών σε γυαλιά ηλίου και οράσεως. Και αν ακόμα δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τότε μπορούν να εκδώσουν δωροεπιταγή της αξίας που εσύ θέλεις να δωρίσεις σε μία όμορφη και πάνω από όλα χρήσιμη συσκευασία.

Η εξυπηρέτηση και η άνεση δεν σταματούν εδώ αφού οι 2 τεράστιοι χώροι στάθμευσης που περιβάλλουν το κατάστημα αποτελούν ότι καλύτερο ώστε να μπορείτε χειμώνα καλοκαίρι να σταθμεύσετέ πλησίον του καταστήματος.

Βρες επίσης 35% έκπτωση από το EyePlus optical στο elite Club Cyprus