Η νέα συλλογή απο είδη υγιεινής Roca είναι εδώ και μας προσκαλεί σε γνωριμία στο κατάστημα της IL Bagno.

 

Chicago

Η εργονομία και ο σχεδιασμός συνδυάζονται σε ένα κομμάτι με μια αστική ψυχή. Στυλιζαρισμένες και σκέψεις που προκαλούν ένα δωμάτιο με εξαιρετική εξειδίκευση. Η άνεση και η αισθητική συνδυάζονται με τη μορφή και το πνεύμα της πρότασης αυτής της σειράς.

 

Debba

Μια συλλογή με ένα ευρύ φάσμα λύσεων που, σε συνδυασμό με το μυστικό αλλά τρέχον σχεδιασμό, την καθιστούν προσαρμόσιμη σε κάθε χώρο στο μπάνιο.

 

The Gap

Σχεδιασμένο από τον Antonio Bullo, αυτή η συλλογή προσφέρει ένα συμπαγές και λειτουργικό στυλ. Η ευρεία γκάμα του επιτρέπει τη βελτιστοποίηση οποιουδήποτε χώρου μπάνιου. Οι μοντέρνες και κομψές γραμμές του καθιστούν μια έξυπνη επιλογή.

 

Hall

Ιδανικός σχεδιασμός για περίπλοκο και σχεδόν αδύνατο χώρο, ο οποίος προσαρμόζεται τέλεια και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που θέτουν οι σύγχρονοι εσωτερικοί χώροι για να επιτύχει μέγιστη προσαρμοστικότητα, η μόνη συμβολή του οποίου είναι θετική, χωρίς συμβιβασμούς στο σχεδιασμό.

 

Element

Ισχυρή, συμπαγής και ορθολογική. Ο αρχιτέκτονας David Chipperfield έχει καταρτίσει ένα γεωμετρικό, καθαρό, ξεχωριστό και ριζοσπαστικό σχέδιο. Χάρη στην απλότητα των γραμμών και στο ολοκληρωμένο σχέδιο για το μπάνιο, αυτή η συλλογή μπορεί εύκολα να συνυπάρχει με τα διαφορετικά στιλιστικά μητρώα που απαιτούνται για τη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση.

 

Βρες επίσης 35% έκπτωση από την iL Bagno στο elite Club Cyprus