Η Imola έχει επεκτείνει τα όρια των κεραμικών με μορφές, χρώματα, επιφάνειες και οι υφές που χαρακτηρίζονται από στυλ και προηγμένο σχεδιασμό.
Οι καλύτερες τεχνολογίες παραγωγής επιτρέπουν στην Imola να προετοιμάζει ένα ευρύ φάσμα δαπέδων και επιφανειών που αντανακλούν μια εξαιρετικά σύγχρονη στάση, ιδανική για όλες τις χρήσεις, ακόμα και τις πιο ασυνήθιστες. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις λύσεις της Imola είναι αυθεντικά και εκλεπτυσμένα: ενιαίο ψήσιμο, διπλό ψήσιμο, γυαλισμένη πορσελάνη και σκεύη από πορσελάνη πλήρους σώματος.

Οι επιφάνειες διαθέτουν εξαιρετικά μαγευτικές οπτικές και υλικές επιδράσεις σε κλασικά, κομψά ή ρουστίκ στυλ. Τα τελειώματα, με τις μυριάδες αισθητικές δυνατότητές τους, πληρούν και καλύπτουν κάθε τεχνική απαίτηση: φυσικά, στιλβωμένα γυαλισμένα, σατινέ γυαλισμένα, προ-γυαλισμένα, πεπλατυσμένα, υαλοποιημένα, δομημένα, δομημένα με ραβδώσεις, σφυρήλατο και σατέν φινίρισμα ρουστίκ.

Τα χρώματα και οι μορφές διατίθενται επίσης σε πολλές επιλογές. Κάθε συλλογή επιτρέπει τη δημιουργία άπειρων αρθρωτών συνδυασμών και εφευρετικών ρυθμίσεων για την επίτευξη οποιασδήποτε σχεδίασης και αρχιτεκτονικής αντίληψης. Η χρωματική παλέτα της Imola είναι ευρεία και απεριόριστη. Η ποικιλία των διαθέσιμων μορφών αυξάνεται διαρκώς: από τα πολύ μικρά 10x10 cm έως τα πολυτελή 90x90 cm. Οι διάφορες απαιτήσεις χρήσης, από οικιστικά κτίρια έως δημόσιους χώρους, οδήγησαν την Imola να πειραματίζεται συνεχώς με το πάχος των πλακιδίων.

Αυτά και πολύ περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα της il Bagno στην περιοχή του Στροβόλου στο δρόμο του Αρεταίειου Νοσοκομείου. Πάρτε μία γεύση εν πρώτης από το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

 

Βρες επίσης 35% έκπτωση από την iL Bagno στο elite Club Cyprus

 

Νέα σειρά πατωμάτων Imola από την il Bagno 1

Νέα σειρά πατωμάτων Imola από την il Bagno 2

Νέα σειρά πατωμάτων Imola από την il Bagno 3

Νέα σειρά πατωμάτων Imola από την il Bagno 4

Νέα σειρά πατωμάτων Imola από την il Bagno 5

Νέα σειρά πατωμάτων Imola από την il Bagno 6

Νέα σειρά πατωμάτων Imola από την il Bagno 7

Νέα σειρά πατωμάτων Imola από την il Bagno 8

Νέα σειρά πατωμάτων Imola από την il Bagno 9

Νέα σειρά πατωμάτων Imola από την il Bagno 10

Νέα σειρά πατωμάτων Imola από την il Bagno 11

Νέα σειρά πατωμάτων Imola από την il Bagno 12