Μουσικές Βραδιές και Μεσημέρια μας κρατούν συντροφιά σε Εύγευστα Σημεία για ξεχωριστές εξόδους με το ταίρι, τους φίλους ή την οικογένεια. Jazz, Piano και όχι μόνο σε επώνυμα σημεία!

 
 
header
 
 

Τετάρτη, Πέμπτη κ Σάβαβτο βράδυ με μουσική συντροφιά τον Αθανάσιο Θάνο και το διαχρονικό μπουφέ του εστιατορίου Ευωχία

Τετάρτη, Πέμπτη & Σάββατο 7, 8 & 10 Οκτωβρίου - 20:30

 

Αυτή την Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο ο Αθανάσιος Θάνος μας κρατά μουσική συντροφιά με το πιάνο και την ζεστή φωνή του, με ελληνικές και ξένες μελωδίες, που πλαισιώνει το διαχρονικό μπουφέ του εστιατορίου Ευωχία με πληθώρα δημοφιλών επιλογών για μία χωρίς ρίσκο και διαχρονική νοστημιά έξοδο.

Πληροφορίες κ Κρατήσεις στο 22376219

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Jazz βραδιές συντροφιά με τους Magio κάθε Παρασκευή βράδυ στο εστιατόριο Ευωχία

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου - 20:30

 

Οι Magio δημιουργούν μία jazz ατμόσφαιρα κάθε Παρασκευή βράδυ, στην μοναδική ατμόσφαιρα του εστιατορίου Ευωχία, συνδυάζοντας τις νόστιμες διαχρονικές επιλογές από το θελκτικό μπουφέ που εδώ και χρόνια προσφέρει το εστιατόριο Ευωχία καθώς και τα δροσιστικά cocktails και την ενημερωμένη λίστα κρασιών.

Πλούσιο Διαχρονικό Μπουφέ €13.50 το άτομο
Πληροφορίες κ Κρατήσεις 22376219

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Βραδιές Ζωντανής Μουσικής κάθε Παρασκευή κ Σ'αββατο βράδυ στο εστιατόριο Γευσηκλέους 62

Παρασκευή κ Σάββατο 9 & 10 Οκτωβρίου - 20:30

 

Το εστιατόριο Γευσηκλέους 62 περιμένει εσένα και την παρέα σου κάθε βράδυ Παρασκευής, σε υπέροχες βραδιές με μουσική συντροφιά τον Στέφανο και τον Χάρη. Ένα μουσικό σεργιάνι από τραγούδια του χτες μέχρι και το σήμερα.

Πληροφορίες και Κρατήσεις 70001980

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Κυριακή Μεσημέρι με παραδοσιακά εδέσματα και Ζωντανή Μουσική στην ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου

Κυριακή 11 Οκτωβρίου - 12:30

 

Με μουσική συντροφιά, στην δροσερή καταπράσινη αυλή της ταβέρνας Σταυρός της Ασίνου, με παραδοσιακά εδέσματα και μία ξεχωριστή πρόταση μεζέ που παντρεύει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, η Κυριακάτική εξόρμησή σας αποκτά καινούργιο προορισμό στην Ασίνου, έναντι ακριβώς από το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Ασίνου, σε μία χωρίς ρίσκο επιλογή για όλη την οικογένεια και μια πολύ καλή επιλογή αν στη παρέα σας υπάρχουν και άτομα Vegetarian.

Η τήρηση όλων των ενδεικνυόμενων μέτρων υγιεινής είναι σημαντική για εμάς ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια εσάς και του προσωπικού μας.

Πληροφορίες και κρατήσεις 99352500 , 99440330

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Μουσικές Κυριακές στην ταβέρνα Το οδόφραγμα - Αυτή την Κυριακή βράδυ παρέα με τον Ανδρέα Ιωάννου

Κυριακή 11 Οκτωβρίου - 20:00

 

Κάτω από την καλοκαιρινή δροσιά των δέντρων, στην αυλή της Ταβέρνας το Οδόφραγμα, τα Κυριακάτικά μας βράδια αποκτούν καινούργιες συνήθειες, με Ζωντανή Μουσική, οφτό κλέφτικο και μεζέδες.

Αυτή την Κυριακή με τον Αντρέα Ιωάννου.

Πληροφορίες και Κρατήσεις 99657270

 
Περισσότερα
   
 
 
Ταβέρνες | Μεζεδοπωλεία
 
 

Ταβέρνες | Μεζεδοπωλεία

 

Ταβέρνες και Μεζεδοπωλεία στην Κύπρο.

 
Περισσότερα
   
 
 
Για πάρτι
 
 

Για πάρτι

 

Χώροι φιλοξενούν τα πάρτι σου, εστιατόρια, ταβέρνες και πρόσθετοι χώροι προσφέρονται για την φιλοξενεία και δημιουργία του δικού σου πάρτι, προσωπικό, εταιρικό ή επαγγελματικό.

 
Περισσότερα
   
 
 
Με κήπο
 
 

Με κήπο

 

Οι ωραιότεροι κήποι σε εστιατόρια και ταβέρνες στην Κύπρο, σερβίρουν φαγητό και ποτό, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές. Βρες ακόμα ποιοι προσφέρονται για πάρτι, δεξιώσεις και εκδηλώσεις μέσα από την υπηρεσία του CYSPOTS

 
Περισσότερα
   
 
 
Με βεράντα
 
 

Με βεράντα

 

Βρες τις ομορφότερες βεράντες εστιατορίων και άλλων χώρων στην Κύπρο, για να γευματίσεις ή να δειπνήσεις. Αυτά και άλλα πολλά μέσα από την πλατφόρμα του CYSPOTS.

 
Περισσότερα