Βγαλμένο από το παρελθόν, το Ταβερνείο-Ουζερί Κουβεντολόι, μας ανοίγει γευστική κουβέντα με αφορμή τον μεζέ και τις νόστιμες αυθεντικές του προτάσεις. Το περιβάλλον μικρό και ζεστό, σε χρωματισμούς του γαλάζιου, σε ένα νοητό και γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα, που μας υποδέχεται κάθε βράδυ με πληθώρα από σπιτικά πιατάκια, φτιαγμένα όλα στο χέρι. Οι μουσικές του βραδιές έχουν γίνει γνωστές, όπου πλέον πληθαίνουν αφού αυτή την βδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους δημιουργικοί μουσικοί την Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Πάμε να δούμε πιο κάτω όμως αναλυτικά τα μουσικά γεγονότα.

 

 
header
 
 

Ζωντανή Μουσική με Τα Τραγούδια Της Παρέας αυτή την Τετάρτη βράδυ στο Κουβεντολόϊ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου - 21:00

 

Αυτή την Τετάρτη, ο Λάμπρος στην κιθάρα μπαγλαμά, και ο τζόζεφ στην κιθάρα, τραγουδούν μαζί σας τα καλύτερα ελληνικά ρεμπέτικα τραγούδια, αλλά και τραγούδια από την παλιά Αθήνα του Αττικ. Χειροποίειτος Κυπριακός μεζές και θαλασσομεζές με βαρελίσιο κρασί, ούζο και τσίπουρο.

Κρατήσεις στο 96299352

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Με μία Λύρα και ένα Σαντούρι αυτή την Πέμπτη στο Κουβεντολόι

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου - 21:00

 

Η Χριστίνα Πολυκάρπου (λύρα) και η Βερόνικα Αλωνεύτου (σαντούρι, τραγούδι) έρχονται να μας χαρίσουν μία υπέροχα μελωδική βραδιά με παραδοσιακές μουσικές από τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη μέχρι την Μικρά Ασία, την Κύπρο και την Σμύρνη!

Κυπριακός μεζές και θαλασσομεζές με βαρελίσιο κρασί, ούζο και τσίπουρο.

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Με Τραγούδια και Αναμνήσεις κάθε Παρασκευή στο Κουβεντολόι

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου - 21:00

 

Με 2 διαφορετικά είδη μεζέ, κυπριακό και θαλασσομεζέ, με άφθονο ποτό, κρασί, ούζο και τσίπουρο, και ένα σωρό Τραγούδια και Αναμνήσεις με τους Νικόλα Μαυρίδη και Γιάννο Γεωργιάδη, ξυπνάμε θύμησες από το χτες, σε ένα Κουβεντολόι γεύσης και διασκέδασης.

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Ρεμπέτικα και τραγούδια της Παλιάς Αθήνας στο Κουβεντολόϊ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου - 21:00

 

Αυτό το Σάββατο, ο Λάμπρος στην κιθάρα μπαγλαμά, και ο τζόζεφ στην κιθάρα, τραγουδούν μαζί σας τα καλύτερα ελληνικά ρεμπέτικα τραγούδια, αλλά και τραγούδια από την παλιά Αθήνα του Αττικ. Χειροποίειτος Κυπριακός μεζές και θαλασσομεζές με βαρελίσιο κρασί, ούζο και τσίπουρο.

Κρατήσεις στο 96299352

 
Περισσότερα