Το The Brewery στην Λάρνακα μετρά χρόνια εύγευστης ιστορίας στην παραλιακή περιοχή των Φοινικούδων, αγναντεύοντας το γαλάζιο της θάλασσας από τις 07:30 το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ. Ένα σημείο όπου οι Vegan και Vegetarian προτιμήσεις και όχι μόνο θα βρουν στέκι, βιώνοντας μία μοναδική εύγευστη εμπειρία αφού το The Brewery Bar & Restaurant προσφέρει νόστιμες πληθωρικές προτάσεις από healthy βιολογικά, vegan, vegetarian, glutτen free και sugar free πιάτα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Με επιλογές από Vegan και Vegetarian μακαρονάδες, healthy βιολογικό Breakfast-Brunch, υπέροχα Power Organic Breakfast Bowls & Buddha Bowls, Δροσερές Σαλάτες, Vegan Sushi, Sugar free γλυκά και πιάτα, είναι πολύ σίγουρο πως στο The Brewery Bar & Restaurant θα βιώσεις μία διαφορετική γαστρική εμπειρία.

Το The Brewery Bar & Restaurant χρησιμοποιεί βιολογικά αυγά σε όλες τις παρασκευές του, σερβίρει βιολογικό καφέ, προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από sugar free πιάτα και γλυκά, χρησιμοποιεί φρέσκα λαχανικά, ενώ οι επιλογές των Burgers με παντζάρι και κινόα, το Carrot Burger ή το υπέροχο Halloumi Burger θα συγκινήσουν γευστικά όχι μόνο τους Vegan και Vegetarian αλλά τον καθένα.

Βρες όλες τις επιλογές στο Mενού του The Brewery Bar & Restaurant εδώ

Πληροφορίες και Κρατήσεις 70004454