Τελειότητα και Πρωτοποριακός σχεδιασμός. Άψογο στο δωμάτιο. Μια μαγευτική εμπειρία νερού. Τα προϊόντα ντους από την AXOR είναι απόλυτη ανάγκη για το ντους. Αφιέρωμα στο πολύτιμο στοιχείο του νερού. Κάθε σταγόνα είναι γλυπτό. Ακριβώς. Εκρήγνυται με μία ισχυρή και αναζωογονητική ενέργεια. Ή μαλακιά, που την αισθάνεσαι. Το τέλειο προϊόν σχεδιαστή για το σώμα. Για το μυαλό. Για το δωμάτιο. Αυτά τα προϊόντα μετατρέπουν το ντους σε ένα μέρος που μπορείτε πραγματικά να το εκτιμήσετε. Πολυτέλεια. Τελειότητα.

Τα ντους του AXOR περιλαμβάνουν ντους, ντους χεριών, πλευρικά ντους, ντους και θερμοστατικά μίξερ. Σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Υψηλή ποιότητα. Κατασκευασμένα από μέταλλο. Με έναν ή περισσότερους τύπους αεριωθουμένων.

 

 

AXOR ShowerHeaven. Μοναδικό σε κάθε διάσταση.

Η πολυτέλεια μπορεί να βελτιωθεί. Το AXOR ShowerHeaven είναι το νέο αρχέτυπο στο ντους. Με μέγιστο χάρισμα. Και διάσταση. Αυτό παρέχει μια εξαιρετική σκηνή για το νερό.
Με αυτό το ντους από πάνω, το νερό υφίσταται μια ισχυρή ρύθμιση: από την αναζωογόνηση του πίδακα νερού στην καταπραϋντική βροχή ντους. Μέσα στο μαλακό PowderRain - η τελευταία καινοτομία της AXOR στο σχεδιασμό νερού. Σταγονίδια που κατανέμονται με ακρίβεια. Ένα κουκούλι με νερό. Η απόλυτη τελειότητα.

 

 

 

AXOR showerhead 350: Η επιτομή της τελειότητας.

Το σχέδιο είναι καθαρό. Το σχήμα είναι κυκλικό. Οι άκρες αλέθονται και γυρίζουν τελείως. Απόλυτη δεξιοτεχνία από καθαρό μέταλλο. Το εξωτερικό ντους AXOR 350 κάθεται μεγαλοπρεπώς πάνω από το δωμάτιο. Εξοπλισμένο με το πρωτοποριακό πίδακα PowderRain. Που περιβάλλει το σώμα. Σε ένα μανδύα από λεπτά σταγονίδια. Ένα αριστούργημα στο ντους.

 

 

 

 

AXOR ShowerCollection. Υψηλή Μόδα. Τελειότητα.

Κάθε στοιχείο ισούται με το πολυτελή τετράγωνο. Γεωμετρικός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός. Το AXOR ShowerCollection που σχεδιάστηκε από τον Philippe Starck είναι ένα ολόκληρο σύστημα. Μπορεί να εγκατασταθεί και να συνδυαστεί με διάφορους τρόπους. Κάθετα. Οριζόντια. Ή ασυνήθιστα διανεμημένο στον τοίχο. Με τρεις τύπους τζετ στο εκτεταμένο ντους. Το ντους γίνεται ένα εξειδικευμένο spa για τη στάση του νερού με εξατομικευμένο τρόπο.
Το AXOR ShowerCollection περιλαμβάνει εναέρια ντους, μονάδες ντους, θερμοστατικά μίξερ, ντους χειρός, ράφια και μονάδες μεγάφωνών.

 

 

AXOR One.

Αλληλεπίδραση ως αρχή σχεδιασμού. Το AXOR One επιτρέπει τη φόρμα και τη λειτουργία να αναμειγνύονται σε μία κυρίαρχη δήλωση: μια μονολιθική μονάδα ελέγχου στο ντους. Απλό. Στρογγύλο. Οτιδήποτε περιττό έχει αφαιρεθεί. Μεγάλα πετάλια ελέγχουν τα ντους.
Τέλειο συμπλήρωμα: το μινιμαλιστικό ντους χειρός. Η τεχνολογία Select σημαίνει ότι οι τύποι αεριωθουμένων είναι εύκολο να αλλάξουν, με το πάτημα ενός κουμπιού: από το μαλακό ψεκασμό ντους μέχρι την ευρεία, μαλακή ζώνη νερού. Σχεδιασμός αλληλεπίδρασης. Τελειότητα.

 

 

AXOR LampShower.

Τα ντους του AXOR είναι ντους με χαρακτήρα. Άψογη σχεδίαση. Ευέλικτη λειτουργία. Μια μοναδική εμπειρία του νερού. Για τοποθέτηση σε τοίχο ή οροφή.
Ένα τέλειο παράδειγμα: το AXOR LampShower που σχεδίασε η Nendo. Μια πηγή φωτός και νερού. Διάλυση των ορίων του δωματίου. Εξαιρετική επίσης: ο σχεδιασμός του νερού. Μια ευρεία κορυφή ντους δημιουργεί ένα περιποιημένο ψεκασμό ντους. Μια νέα ερμηνεία του ντους. Τελειότητα.