ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑ 7 ημέρες

Κρουαζιέρα στο Δούναβη σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του ποταμού στην Ευρώπη.
Τιμές ανά άτομο
Δίκλινο/Τρίκλινο €779 | Μονόκλινο €919 | Παιδί €495

!Καθημερινά εκδρομές – Όλα τα δείπνα – Όλοι οι είσοδοι!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :  06/08
Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (2), Βρίνιατσκα Μπάνια (2), Κλάντοβο (2)

Βρες επίσης 10% έκπτωση στο σύνολο του πακέτου από το elite club cyprus

Περιλαμβάνονται :
Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Βελιγράδι-Λάρνακα.
- Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
- Αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μικρή χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
- Early check in με επιπλέον πρόγευμα κατά την πολύ πρωινή άφιξη.
- Κέρασμα καφέ στο κέντρο της πόλης.
- 2 διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα μπουφέ.
- 2 διανυκτερεύσεις στη Βρίνιατσκα Μπάνια σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα μπουφέ.
- 2 διανυκτερεύσεις στο Κλάντοβο σε ξενοδοχείο 4* δίπλα στο Δούναβη με πρόγευμα.
- 6 δείπνα στα ξενοδοχεία.
- Μίνι κρουαζιέρα στο ποταμό Δούναβη Κλάντοβο.
- Τρενάκι στο φρούριο Καλεμεγκτάνκαι στη Λουτρόπολη Βρίνιατσκα Μπάνια.
- Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
- Είσοδοι: Σπήλαια Ρεσάβσκα Πέτσινα, Δοκιμή κρασιών και μελιού,Τοπόλα, Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Κονάκι Καραγιώργη, Εξοχικό Βασιλιά Πέτρου, Μουσείο Βασιλικό Οινοποιείο, Πύργο Άβαλα.
- Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός του τοπικού μας γραφείου συνέχεια μαζί σας.
- Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας και του γραφείου μας στη Σερβία

Πληροφορίες κ Κρατήσεις
Coop Travel
77771717

1ηΜέρα: Λάρνακα –Βελιγράδι –ΞενάγησηΣυγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο, άμεση παραλαβή δωματίων,πρόγευμακαι ξεκούραση. Πιο αργά θα έχουμε μία πρώτη επαφή με το Βελιγράδι με ξενάγησητου ιστορικού κέντρου της πόλης.Θα περάσουμετην κεντρική πλακόστρωτη εμπορική οδό Κνεζ Μιχαήλοβαόπου θα σας κεράσουμε καφέ, την πλατεία Δημοκρατίας και το σιντριβάνι. Θα θαυμάσουμε παλιά κτήρια, πανεπιστημιακές σχολές καιτην Μητρόπολη Βελιγραδίου. Στησυνέχεια,θα επιβιβαστούμε σε τρενάκι για να δούμε το φρούριο / πάρκο Καλεμεγκτάν και να απολαύσουμε την φανταστική θέα των ποταμών Σάβα και Δούναβη, το πολεμικό νησί, το Νέο Βελιγράδι και τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος.Επίσης,θα δούμε το άγαλμα του νικητή.Θα συνεχίσουμε την πανοραμική ξενάγηση μας, θα δούμετην αριστοκρατική περιοχή του Βελιγραδίου Ντέτινιε καιστο τέλος,θα δούμε την ημιτελή Εκκλησία του Αγίου Σάββα που όταν τελειώσει θα είναιαπό τις μεγαλύτερες Εκκλησίες της Ορθοδοξίας. Θα δούμε τα καταστρεμμένα κτήρια αποτέλεσμα των βομβαρδισμών της πόλης στον πόλεμο του 1999, τα κτήρια της Βουλής, της Κυβέρνησης και το Δημαρχείο.Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνοκαι διανυκτέρευση. Σας προτείνουμε αργά το βράδυ να απολαύσετε το ποτό σας σε ένα από τα μπαράκια στον ποταμό Δούναβη.

2ηΜέρα: Εκδρομήστο Μοναστήρι Κρούσεντολ –Σρέμσκι Κάρλοβτσι–Δοκιμή κρασιών και μελιού –Νόβι Σαντ –ΒελιγράδιΠρόγευμα και θαέχουμεμια ολοήμερη εκδρομή στηΒόρεια Σερβία. Πρώτος σταθμός το Μοναστήρι Κρούσεντολ,ένα από τα πολλά Μοναστήρια της περιοχής ΦρούσκαΓκόρα. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε με προορισμό μας την πανέμορφη κωμόπολη του Σρέμσκι Κάρλοβτσι. Στο κέντρο της πόλης θα δούμε κτήρια πλούσιας αρχιτεκτονικής όπως το παλιό Πατριαρχείο, την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο, την Θεολογική σχολή και άλλα. Ακολουθεί επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσουμε 8 κρασιά, 3 μέλια και ρακί. Ακολούθως, θα συνεχίσουμε για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντκαιστη διαδρομή θα επισκεφτούμε το φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Στην πόλη του Νόβι Σαντ, θα δούμε πολλά όμορφα κτήρια στο κέντρο της πόλης, όπως και την Καθολική Εκκλησία της Παναγίας και το Δημαρχείο. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας.Επιστροφή στο Βελιγράδι.Το βράδυ θα έχουμε δείπνοστο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Μέρα:Πύργος Άβαλα–Τοπόλα–Βρίνιατσκα ΜπάνιαΠρόγευμακαιαναχωρούμε με τις αποσκευές μας για τη Λουτρόπολη Βρίνιατσκα Μπανια. Πρώτος μας σταθμός θα είναι το βουνό Άβαλα όπου θα θαυμάσουμε το φυσικό περιβάλλον, θα δούμε το μνημείο του Αγνώστου Ήρωα και το Βελιγράδι από ψηλά από τον ομώνυμο πύργο. Ακολούθως,θαπεράσουμεμέσα από λόφους και πράσινο και θα σταματήσουμε στην κωμόπολη της Τοπόλας, όπου εδώ ξεκίνησε η επανάσταση εναντίων των Τούρκων από τον ηγέτη των Σέρβων Καραγιώργη.Θα δούμε την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με τα πανέμορφα ψηφιδωτά, το εξοχικό του Βασιλιά Πέτρου, το κονάκι του Καραγιώργη Σερβίας και το Βασιλικό μουσείο οινοποιίας. Προχωρούμε προς την Λουτρόπολη όπου θα φτάσουμε το απόγευμα. Παραλαβή δωματίων ξεκούραση δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Μοναστήρι Ζίτσας –Κράλιεβο –Βρίνιατσκα ΜπάνιαΠρόγευμα και θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο γνωστά Βυζαντινά Μοναστήρια της Σερβίας, το Μοναστήρι της Ζίτσας. Είναι εδώ που έχουν στεφθεί επτά Σέρβοι βασιλιάδες του Μεσαίωνα. Συνεχίζουμε για το Κράλιεβο μια πανέμορφη πόλη στις όχθες του ποταμού Ϊβαρ όπου θα έχετε ώρα για ψώνια. Ακολούθως,θα επιστρέψουμε στην Λουτρόπολη ΒρίνιατσκαΜπάνια, που είναι η πιο γνωστή στη Σερβία και μια από τις ωραιότερες στα Βαλκάνια. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια που υπάρχουν στα πάρκα. Θα πάρουμε το μικρό τρενάκι που περνά παράλληλα με τον πεζόδρομο για μια βόλτα. Εδώ τα ζευγάρια μπορούν να ενώσουν την αγάπη τους με τις κλειδωνιές στο γεφύρι της αγάπης και να διαβάσουν την ιστορία του εθίμου που έχει σχέση με την Ελλάδα. Το βράδυ δείπνοστο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5η Μέρα: Σπήλαια Ρεσάβσκα –Καταρράκτης Λίσινα –ΚλάντοβοΜετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε με τις αποσκευές μας για την Ανατολική Σερβία, μία διαδρομή που θα απολαύσουμε πανέμορφα τοπία. Πρώτος μας σταθμός θα είναιτα σπήλαια Ρέσαβσκα και ακολούθως, θα σταματήσουμε στον καταρράκτη Λίσινα. Θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για γεύμα (προαιρετικό)κοντά στο καταρράκτη και ακολούθως συνεχίζουμε για την πόλη του Κλάντοβο που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δούναβη στασύνορα Σερβίας με Ρουμανία.Άφιξη αργά το απόγευμα.Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

6ηΜέρα:Κρουαζιέραστο Δούναβη–Σιδηρά Πύλη –ΣτύληΤραιανούΠρόγευμα και θααναχωρήσουμε για μία μίνι κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη, ίσως στο ομορφότερο σημείο του ποταμού, λόγω του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και του στοιχείου ότι σε αυτή τηνπεριοχή ο Δούναβης περνά από το πιο στενό του σημείο την γνωστή χαράδρα Σιδηρά πύλη, θα δούμε τη στήλη του Τραϊανού, το πιο μεγάλο σε μέγεθος γλυπτό στην Ευρώπη και θα απολαύσουμε ένα πανέμορφο τοπίο στον ποταμό που κάθε σημείο είναι παραμυθένιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το μεσημέρι. Ελεύθερο απόγευμα και το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.

7η-8ηΜέρα: Κλάντοβο –Ασημένια λίμνη –Πολυκατάστημα –ΑναχώρησηΠρόγευμα και αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για το Βελιγράδι. Στην διαδρομή μας θα περάσουμε διάμεσου του Εθνικού Δρυμού Ντζιερτζαπ, ακολούθως θα φτάσουμε στην τεχνητή λίμνη που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δούναβη, γνωστή σαν ασημένια λίμνη η επιφάνεια της στην Ανατολή του ήλιου φαίνεται σαν ασήμι. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε το φρούριο Γκόλουπατς ένα από τα πιο σημαντικά οχυρά της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. για να φτάσουμε αργά το απόγευμα στο Βελιγράδι όπου, θα επισκεφτούμε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα του Βελιγραδίου για ψώνια, ξεκούραση αλλά και ελαφρύ δείπνο(προαιρετικό). Μεταφορά στο αεροδρόμιο γύρω στις 21:00 για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη τα ξημερώματα της επομένης.