Πολυχώροι | Κτήματα

LEMON PARK

LEMON PARK

Το Lemon Park αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές εστίασης και φιλοξενίας των προσωπικών και επαγγελματικών γεγονότων σας. Σε ένα μοντέρνο πολυεπίπεδο χώρο, συνδυάζει εσωτερικές αίθουσες και ένα πανέμορφο εξωτερικό χώρο, που θυμίζει κτήμα, με το γαλάζιο της πισίνας να πλαισιώνει τον χώρο και με απρόσκοπτη θέα όλο το γαλάζιο του ουρανού, αποτελεί ένα μοντέρνο επήγιο παράδεισο, από τους ωραιότερους χώρους αισθητικά που έχετε δει.

Εδώ θα δεξιωθείτε την όποια σας εκδήλωση, βάπτιση, γάμο, ή επαγγελματικά πάρτι, από 150 – 1200 άτομα. Μέσα από την διοργάνωση μεγάλου αριθμού γεγονότων μέχρι σήμερα, έχει αποκτήσει την εμπειρία, τις ιδέες και την τεχνογνωσία για να εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

Είναι επίσης δημοφιλές για τις ευρύχωρες αίθουσες παιδικών πάρτι που σε συνδυασμό με το καταπράσινο παιχνιδότοπό του, διοργανώνει αξέχαστα παιδικά γενέθλια.

Με την Catering υπηρεσία του καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες σας, μικρές ή μεγάλες, με άριστη ποιότητα και αδιαπραγμάτευτη συνέπεια. Οι έμπειροι σεφ και σερβιτόροι, γεμάτοι πάθος και φαντασία, αλλά και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την διοργάνωση του δικού σας γεγονότος, σε οποιοδήποτε μέρος.Ώρες Λειτουργίας

Βασίλη Μιχαηλίδη 1, Λατσιά
Δευτέρα10:00 - 19:00
Τρίτη10:00 - 19:00
Τετάρτη10:00 - 19:00
Πέμπτη10:00 - 19:00
Παρασκευή10:00 - 19:00
Σάββατο11:00 - 20:00
Κυριακή11:00 - 20:00

Επιπλέον πληροφορίες

Ενημερώσεις

Ειδικά Πακέτα για εταιρικές και προσωπικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Lemon Park

Ειδικά Πακέτα για εταιρικές και προσωπικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Lemon Park

Τα διαφορετικά παιδικά πάρτι στο Lemon Park

Τα διαφορετικά παιδικά πάρτι στο Lemon Park

Η Catering υπηρεσία του Lemon Park

Η Catering υπηρεσία του Lemon Park


Εστιατόρια
Κατηγορίες
Ιδανικό για
Υπηρεσίες