Κυριακάτικο Μεσημεριανό Μπουφέ Παραδοσιακών στην ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας

Κυριακάτικο Μεσημεριανό Μπουφέ Παραδοσιακών στην ταβέρνα Ο Ποταμός της Μηλίτσας

Νοικοκυρεμένες νοστιμιές της κυπριακής κουζίνας, φτιαγμένες στην κατσαρόλα, στην σχάρα και τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο από τα χέρια της Μηλίτσας, έχουν αποκτήσει μια δική τους φήμη προσελκύοντας λάτρεις του φαγητού από ολόκληρη την Κύπρο, μεσημέρι και βράδυ.

Κάθε Κυριακή Μεσημέρι οι νόστιμες επιλογές της ταβέρνας Ο Ποταμός της Μηλίτσας συγκροτούν ένα πληθωρικό μπουφέ παραδοσιακών, στην φανταστική ατμόσφαιρα της ταβέρνας, που αγκαλιάζει η φύση, ανάμεσα στο καταπράσινο των δέντρων και τον παφλασμό από τα νερά του ποταμού.

Απαραίτητη η Κράτηση
Πληροφορίες και Κρατήσεις  22643315 , 99541498Ο ΠΟΤΑΜΟΣ της Μηλίτσας - Επερχόμενα γεγονότα

Κυπριακό Μπούκκωμα (BRUNCH) και Ξεφούρνισμα από τον Ξυλόφουρνο κάθε Σάββατο στον Ποταμό της Μηλίτσας

Κυπριακό Μπούκκωμα (BRUNCH) και Ξεφούρνισμα από τον Ξυλόφουρνο κάθε Σάββατο στον Ποταμό της Μηλίτσας

Μία ήρεμη και καταπράσινη διαδρομή, που φτάνει στο χωριό Καμπί στην περιοχή Φαρμακά και στην συνέχεια μέσα από τα στενά δρομάκια του χωριού και ανάμεσα από τις ανθισμένες γλάστρες των σπιτιών, σε οδηγεί στην αυλή της ταβέρνας Ο Ποταμός της Μηλίτσας, την οποία αγκαλιάζει το πράσινο της φύσης αλλά και ο ποταμός που περνά δίπλα από το εστιατόριο και που δημιουργεί με τα κρύα νερά και τους παφλασμούς του ένα μοναδικό σκηνικό. Εδώ από νωρίς το πρωί θα συναντήσεις ένα μοναδικό μπούκωμα (brunch) από προϊόντα παραγωγής του εστιατορίου, από τις ντομάτες του χωραφιού, τα φρέσκα αυγά από τις κοτούλες, λούντζα, χωριάτικα λουκάνικα και μαρμελάδες παραγωγής του εστιατορίου, αναρή, φρέσκο χυμό και άλλα πολλά για το οποία θα σου τρέχουν τα σάλια. Κάθε Σάββατο πρωί μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο χωριάτικο φουρνιστό ψωμί το οποίο βγαίνει ζεστό από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Διαθέσιμο καθημερινά από Πέμπτη - Σάββατο 08:30 - 11:30 & Κυριακή 08:30 - 10:30 Απαραίτητη η Κράτηση Πληροφορίες και Κρατήσεις 22643315 , 99541498


Εστιατόρια
Κατηγορίες
Ιδανικό για
Υπηρεσίες