Κλείστε σήμερα το 1ο Δωρεάν personal μάθημα

και γνώρισε την Arthur Murray!

Κάλεσε τώρα στο ☎ 22377883 ή 99577883 και άλλαξε τη ζωή σου για πάντα!

Η παγκοσμίου φήμης σχολή χορού Arthur Murray, με παρουσία σε περισσότερο από 24 χώρες και πάνω από 100 χρόνια ζωής (ιδρύθηκε το 1912 στην Αμερική), δημιουργεί την 1η της σχολή στην Κύπρο στο κέντρο της Λευκωσίας, θέλοντας να μυήσει και εμάς στην μοναδική της φιλοσοφία.

Η Arthur Murray χαρακτηρίζεται από μοναδικότητα, αφού εστιάζει σε ενήλικες με personal μαθήματα σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων με βάση το δικό σας πρόγραμμα. Στην Arthur Murray κατανοούμε πως είστε μοναδικοί και έτσι θέλουμε να σας συμπεριφερόμαστε, είτε ο χορός για εσάς σημαίνει διασκέδαση και χαλάρωση, είτε σημαίνει διαγωνισμό.

Τα μαθήματα στο κέντρο χορού της Arthur Murray είναι διαθέσιμα για όλους με μία μεγάλη γκάμα από εκμάθηση χορών όπως Tango, Waltz, Foxtrot, Swing, Viennese Waltz , Quickstep, Rumba, Chacha, Samba, Mambo, Merengue, Bolero, Hustle, Salsa, Bachata, Argentine Tango, Milonga, Tangovals, Pasodoble, Twist, Polka, Charleston, Lambada, Disco, Lindy hop, Rock'n Roll, West Coast Swing, Jive.

1,2,free – 3 actions to meet Arthur Murray
1. Call – 2.Book – 3.Take a free trial Lesson

3 ενέργειες είναι αρκετές για να αλλάξεις και εσύ την καθημερινότητά σου και να επωφεληθείς από τα τεράστια πλεονεκτήματα που έχει να σου προσφέρει ο χορό μέσω της Arthur Murray.