Η Marble Pro Ellinas προτείνει τις κεραμικές πλάκες πορσελάνης Atlas Plan του εργοστασίου Atlas Concorde που ειδικεύεται στη δημιουργία κεραμικών πλακών μεγάλου μεγέθους. Η τεχνική απόδοση των πορσελάνινων πλακών παντρεύεται με το εκλεπτυσμένο στυλ που μπορεί να προσθέσει μια ξεχωριστή αφή σε κάθε επιφάνεια.

Έντονη, ευέλικτη και αυθεντική: αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των κεραμικών πλακών που δημιουργεί η Atlas Plan. Το μέγιστο του πλούτου, των χρωμάτων και των μορφών του μαρμάρου, της φυσικής πέτρας και των πιο καινοτόμων υλικών, δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα και προτάσεις για να διακοσμήσουν όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

 

Οι μεγάλες πλάκες από πορσελάνη διευρύνουν την ομορφιά του υλικού σε μία μεγάλη διάσταση, δίνοντας ένα εντελώς πρωτότυπο και απροσδόκητο σκηνικό ορίζοντα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα των πορσελάνινων κεραμόπλακων είναι :

ΣΥΜΠΑΓΕΣ
Το ιδανικό υλικό για επαφή με τα τρόφιμα: οι επιφάνειες παραμένουν εξαιρετικά υγιεινές και αντιστέκονται σε υψηλές θερμοκρασίες και θερμικό σοκ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Οι πλάκες Atlas Plan μπορούν να αναπαράγουν οποιοδήποτε χρώμα, μοτίβο, διακοσμητικό αποτέλεσμα και εμφάνιση υλικού, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ευελιξία στο ύφος.

ΧΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
Η χημική και φυσική σταθερότητα των κεραμικών από πορσελάνη επιτρέπει να αντισταθεί στη χημική επίθεση και την αλλαγή χρώματος.

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
Η εντυπωσιακή επιφανειακή σκληρότητα του υλικού του επιτρέπει να αντιστέκεται στο ξύσιμο και τη φθορά.

ΔΥΝΑΜΗ
Οι Κεραμόπλακες πορσελάνης είναι ένα υλικό ευπροσάρμοστο ικανό να αντέχει ακόμα και σε υψηλά φορτία.