Το γυαλί είναι ένα υλικό που προσφέρει εγγενή σαφήνεια και αρμονία, που διακρίνεται από την δική του διπλοπροσωπία: διαφανή και ματ, εύθραυστη και ταυτόχρονα ανθεκτική. Μια μελέτη αυτού του υλικού οδήγησε στη δημιουργία της πρωτοποριακής συλλογής κεραμικών πατωμάτων Vetri. Υποστηριζόμενη από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες κατασκευής, η ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία Ceramiche Refin, έχει αναπτύξει τη δική της έρευνα που εκφράζεται στη δημιουργία πρωτότυπων επιφανειών με αξιοσημείωτη πρωτοποριακή προσωπικότητα.

Η Vetri είναι μια συλλογή με ισχυρή ταυτότητα: λεπτές χρωματικές παραλλαγές δημιουργούν μια επιφάνεια με ένα πρωτοφανές βάθος και ένα κομψό γεωμετρικό πλέγμα. Το γυαλιστερό φινίρισμα αντικατοπτρίζει και τονίζει το φως, δίνοντας στο περιβάλλον του μια φωτεινότητα με αειθαλείς γοητείες.

Η πρωτοποριακή συλλογή πατωμάτων γρανιτέ Vetri της Refin Ceramiche σε απομίμηση γυαλιού, διατίθεται σε μεγέθη 30Χ60 - 60Χ60 - 20Χ60 - 10Χ30 - 120Χ120 σε 5 υπέροχους χρωματισμούς, και θα την βρείτε στο κατάστημα κεραμικών πατωμάτων και ειδών υγιεινής iL Bagno.