Για πρώτη φορά η Ray-Ban προσφέρει πραγματικά αυθεντικούς συνταγογραφούμενους φακούς στους σκελετούς γυαλιών της, κατασκευασμένους με την μεγάλη εμπειρία της, στα σύγχρονα εργαστήρια της, αποκλειστικά για εσάς.

Κατασκευασμένο για εσάς
Οι δεκαετίες εμπειρίας που η Ray Ban διαθέτει στην κατασκευή φακών υπόσχεται την τελειοποίηση στη διαδικασία τοποθέτησης, έτσι ώστε κάθε φακός να κόβεται για να ταιριάζει τέλεια στο πλαίσιό του. Κάθε ζευγάρι είναι εξ’ ολοκλήρου παραγωγή της Ray-Ban, ειδικά σχεδιασμένο για σας με την ακριβή συνταγή που χρειάζεστε και τοποθετημένο στο σκελετό που σας ταιριάζει. Έτσι αποκτάτε την όραση που χρειάζεστε με το στυλ που αγαπάτε. Η Ray-Ban παντρεύει την τέλεια όραση, τους φακούς και το σκελετό που εσείς θέλετε δημιουργώντας το δικό σας αυθεντικό ζευγάρι Ray-Ban.
Με High Definition Vision χάρη στην Τεχνολογία Ψηφιακής Διαμόρφωσης Επιφάνειας (DST) εξασφαλίζεται καλύτερη όραση. Αυτή η πρωτοποριακή διαδικασία έχει επιτρέψει στην Ray Ban να δημιουργεί πιστοποιημένους φακούς υψηλής ποιότητας που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με συγκεκριμένες απαιτήσεις διόρθωσης της όρασης, παρέχοντας υψηλότερης ευκρίνειας όραση και ανακούφιση στα καταπονημένα μάτια.

Συνταγογραφούμενοι φακοί οράσεως σε σκελετούς – στιλ χωρίς συμβιβασμούς
Από το Clubmaster, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’50, μέχρι τα πιο πρωτοποριακά σχέδιά, κάθε μοντέλο είναι πλήρως προσαρμόσιμο στις οπτικές ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Χωρίς συμβιβασμό – ακριβώς το στυλ που αγαπάτε, με το χρώμα του φακού και την κλίση, ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε τους οπτικούς φακούς απρόσκοπτα στο προσωπικό σας στυλ. Με χρώματα που κυμαίνονται από το κλασσικό G-15, καθρέφτες και ντεγκραντέ, κάθε ζευγάρι Ray-Ban συνταγογραφούμενων φακών είναι απόλυτα πιστό στον αρχικό σχεδιασμό.

Κάντε την επίσκεψή σας στο οπτικό κατάστημα Eye Plus Optical για να ανακαλύψετε ολόκληρη την συλλογή από γυαλιά οράσεως Ray Ban με δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ οπτικομέτρησης με την πολύγχρονη εμπειρία και την πιο σύγχρονη τεχνολογία του Γιώργου Πέτσα και της ομάδας του.

Διαθέσιμα και Ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας 22445888
Θεμιστοκλή Δέρβη 24 Δ&Ε