Το εστιατόριο Μαγιοπουλα Wine & Dine μας επανασυστήνεται με μία ανανεωμένη προσέγγιση του wine and dine, σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, με καλόγουστη διακόσμηση και ένα αέρα άνεσης που στόχο έχει να προσφέρει εύγευστες και ανέμελες στιγμές εξόδου.

Το νέο μενού υπογράφει ο γνωστός σεφ Ανδρέας Ανδρέου σε σε μία δημιουργική προσέγγιση από την διεθνή κουζίνα με επιλογές από κρέας μέχρι ψάρι και όστρακα, pasta, healthy και vegetarian επιλογές, πληθώρα ορεκτικών τα οποία θα μπορούσες επίσης να συνοδεύσεις με ένα ποτό, ενώ όλα τα πιάτα έχουν δημιουργηθεί με τρόπο τέτοιο ώστε να δένουν με τις 13 ετικέτες κρασιού του Οινοποιείου Οίνου Γη - Κτήμα Βασιλειάδη που σερβίρει αποκλειστικά το εστιατόριο Μαγιοπούλα.

Η υψηλή επιπέδου και παράλληλα προσιτή εξυπηρέτηση της ομάδας του εστιατορίου Μαγιοπούλα μας υποδέχεται καθημερινά από τις 12:00 – 15:00 το μεσημέρι για επαγγελματικές αλλά και φιλικές συναντήσεις, μεσημβρινά διαλείμματα, ενώ το βράδυ μας περιμένει από τις 19:00 για φαγητό και ποτό σε μία από τις νοστιμότερες επιλογές εξόδου της πρωτεύουσας.

Ο 1ος όροφος του εστιατορίου Μαγιοπούλα Wine & Dine μπορεί επίσης να φιλοξενήσει τις δικές σου επαγγελματικές και όχι μόνο εκδηλώσεις, αφού με την ιδιωτικότητα που προσφέρει, την δική του αποκλειστική κουζίνα και τουαλέτες, αλλά και το δικό σου αποκλειστικό service η διοργάνωση της εκδήλωσής σου θα ξεχωρίσει ακόμα και στις λεπτομέρειες.

ΕΔΩ για το μενού
Πληροφορίες και Κρατήσεις 22665577