Το Muay Thai απαριθμεί εκατοντάδες χρόνια ύπαρξης αφού δημιουργήθηκε από την ανάγκη για επιβίωση μέσα στην πραγματική μάχη. Πολεμική τέχνη – άθλημα. Το άθλημα είναι γνωστό για την ωμή απλότητά του. Γι’ αυτό και είναι ιδανικό για κάθε ασκούμενο άντρα, γυναίκα ή παιδί. Είναι ιδανικό μάλιστα να ξεκινούν την εξάσκηση στο Thai τα μικρά παιδιά από ηλικίες 5-6 ετών.

Η τέχνη του Muay Thai σκληραγωγεί μυαλό, σώμα και πνεύμα. Είναι καλό να χτίσεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αφού με την εσωτερική σου δύναμη ελέγχεις  παράλληλα σκέψεις και συναισθήματα. Δεν χρειάζεται να πει κανείς περισσότερα αναφέροντας απλά και μόνο πως σε αυτή τη πολεμική τέχνη μπορείς να χάσεις μέχρι και 1000 θερμίδες την ώρα.

Αποτελεί το στάνταρντ για άψογη εκγύμναση όλου του σώματος. Είναι διασκεδαστικός και αποτελεσματικός τρόπος να κάψεις λίπος και να χάσεις βάρος χτίζοντας αντοχή, ανθεκτικότητα και δύναμη. Απελευθερώνει την ανθρώπινη δύναμη σου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής.

Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις για το Muay Thai είναι πως αποτελεί μόνο ένα βίαιο άθλημα. Όμως όπως πολλές πολεμικές τέχνες έτσι και το Muay Thai καλλιεργεί σημαντικές αξίες που έχουν τις ρίζες τους σε μια πλούσια παράδοση. Έχει την δύναμη να προωθεί την ταπεινότητα και την πειθαρχία, ενώ ταυτόχρονα εμπνέει, πράγμα που οφείλει να αποτελεί τις  βασικότερες πτυχές μιας πολεμικής τέχνης. Το Muay Thai εμφυσάει στους ασκούμενους πολλές μεγάλες αρετές όπως το θάρρος, την ταπεινότητα, και το πνεύμα του πολεμιστή. Αυτές οι αρετές δίχως αμφιβολία θα απελευθερώσουν μεγαλύτερες δυνάμεις που κρύβεις μέσα σου σε όλα τα στάδια της ζωής σου.

Οι εγγραφές άρχισαν για
Personal Μαθήματα αλλά και Τάξεις για
Άντρες, Γυναίκες & Παιδιά

RED & BLUE FIGHTING ACADEMY
Ανδρέα Παπακώστα 3Β, Καϊμακλί, Λευκωσία
Τηλ. 97 615 815
facebook : www.facebook.com/redandbluefightingacademy