Μια νέα άφιξη στο χώρο της εστίασης υπόσχεται να ταρακουνήσει τα νερά στη Λευκωσία και να φέρει τα πάνω κάτω.

Η RocoMamas ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2013 στη Νότια Αφρική και έκτοτε αναπτύχθηκε με ταχύτατο ρυθμό. Μέσα σε λιγότερο από 6 χρόνια, μετράει πάνω από 65 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο και σε χώρες όπως η Κένυα, η Ναμίμπια, η Ζιμπάμπουε, ο Μαυρίκιος, η Αυστραλία και τώρα η Κύπρος. Το γνωστό brand έχει τους δικούς του πρωτοποριακούς κανόνες, κερδίζοντας μια μεγάλη βάση από πιστούς οπαδούς που αγαπούν τα burgers, τα οποία σε τίποτα δεν θυμίζουν τα συμβατικά burgers που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Με το που πατήσετε το πόδι σας σε ένα εστιατόριο RocoMamas γρήγορα θα αντιληφθείτε τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει, όπως το funky décor, η αύρα από rock ‘n roll, τα εναλλακτικά πιάτα στο μενού, και η κουζίνα ανοιχτού τύπου που επιτρέπει στους επισκέπτες να μυρίζουν και να γεύονται την εμπειρία τους στο έπακρον.

 


Αυτό που καθιστά τόσο διαφορετική την αλυσίδα RocoMamas είναι το πάθος για επιλεγμένα υλικά μέγιστης ποιότητας ενισχύοντας με τέτοιο τρόπο μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία φαγητού για τον κάθε επισκέπτη. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα RocoBurgers από επιλεγμένο βοδινό κρέας το οποίο ρίχνεται σε ζεστή σχάρα. Έτσι όλα τα μπιφτέκια είναι τρομερά ζουμερά και νόστιμα αφού κρατάνε τους χυμούς τους και ψήνονται μέσα σε αυτούς.

Στο νέο εστιατόριο θα μπορείτε να απολαύσετε και φτερούγες κοτόπουλου, nachos, παϊδάκια, σαλάτες καθώς και φοβερά μιλκσέικ και βάφλες για την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Με το μοναδικό φαγητό και τον ειδικό φωτισμό που χαρακτηρίζουν τα εστιατόρια RocoMamas, θα βγάλετε τρομερές φωτογραφίες από τα πιάτα σας που θα εντυπωσιάσουν στα προσωπικά σας προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

 


Με το σλόγκαν  "We’re Not Normal" και σε συνδυασμό με τα μοναδικά πιάτα που μπορεί να βρει κανείς στο μενού αλλά και τη μοντέρνα ατμόσφαιρά, το RocoMamas ήρθε για να κατακτήσει μια μόνιμη θέση στις καρδιές του κυπριακού κοινού.

Το πρώτο εστιατόριο RocoMamas στην Κύπρο βρίσκεται στη Λευκωσία, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού με εύκολη πρόσβαση σε 6 χώρους στάθμευσης, από τους οποίους ο ένας είναι δωρεάν για όλους τους πελάτες του RocoMamas.

Για  περισσότερα, επισκεφτείτε την σχετική σελίδα του RocoMamas στο Facebook στον σύνδεσμο που ακολουθεί→ https://www.facebook.com/RocomamasCyprus/


Βρες εδώ το μενού

ROCOMAMAS
Σπύρου Κυπριανού 3,
1075 Λευκωσία, Κύπρος

Tel.: 00357 22778878
Facebook: www.facebook.com/RocomamasCyprus/
Website: www.rocomamas.com