Η μοναδική all day Healthy Vegan εμπειρία από το Seashells Healthy Living, μεταφέρεται για την φθινοπωρινή-χειμερινή περίοδο στον γευστικό παράδεισο του Sailor’s Rest Lounge Bar Restaurant προφέροντας καθημερινά ένα υπέροχο περιβάλλον για εσένα και την οικογένειά σου, με υγιεινά light meals, vegetarian και vegan επιλογές, καθώς και δροσιστικούς φρέσκους χυμούς και smoothies αλλά και υπέροχα υγιεινά επιδόρπια, όλα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες.

Φρέσκιες δροσερές σαλάτες, vegetarian και vegan υγιεινά wraps και burgers, υγιεινά γλυκά, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις για να απολαύσεις δίπλα από το κύμα, στην υπέροχη ατμόσφαιρα του Sailor’s Rest Lounge Bar Restaurant που την αγκαλιάζει η θάλασσα, προσφέροντας στιγμές απόλαυσης και ηρεμίας.

Με φιλοσοφία την βιωσιμότητα… όχι μόνο της επιχείρησης, αλλά και του ανθρωπίνου σώματος, της ψυχής και του περιβάλλοντος, το εστιατόριο εκτός από τις υγιεινές νόστιμες του επιλογές διαθέτει και ένα «υγιεινό» αίσθημα ευθύνης, χρησιμοποιώντας συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον. Σε μία προσπάθεια αποφυγής του πλαστικού χρησιμοποιούνται συσκευασίες βιοδιασπώμενες και ανακυκλώσιμες, ενώ όπου υπάρχει χρήση πλαστικού οι επισκέπτες παροτρύνονται  να τοποθετήσουν τα χρησιμοποιημένα δοχεία τους στους αντίστοιχους κάδους ανακύκλωσης.

Μαζί, μπορούμε όλοι να κάνουμε τη διαφορά στον κόσμο στον οποίο ζούμε. Ελπίζουμε να απολαύσετε την εμπειρία σας μαζί μας και όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα.

Δείτε εδώ το Μενού
Πληροφορίες και Κρατήσεις 25834242

Ώρες Λειτουργίας
Τετάρτη – Παρασκευή: 12:00-22:30 / Σάββατο-Κυριακή: 10:00-22:30

Ακολουθήστε μας επίσης σε
Facebook: www.facebook.com/SeashellsHealthyLiving/
Instagram: www.instagram.com/seashellshealthyliving/