Ο αρωματικός Caffe Pompeii φτιάχνετέ στην Πομπηία της Ιταλίας, από κόκκο πράσινου καφέ, ο οποίος επιλέγετε μετά από πολλή μελέτη στο ψήσιμο και την ωρίμανση του για την δημιουργία του αρχικού μείγματος. Το αρχικό μείγμα χρησιμοποιείτε για την υλοποίηση κάθε προϊόντος διατηρώντας την αυθεντικότητα της γεύσης.

Τα προϊόντα διατίθενται σε κουτιά των δέκα κάψουλών και σακούλια με κόκκους καφέ του ενός κιλού σε απίθανες τιμές.
Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από όλα τα καταστήματα Super Discount Stores σε όλη την Κύπρο.

DIOMEDE - Gusto Espresso

από εκλεκτές επιλογές Arabica από διαφορετικές περιοχές της Λατινικής Αμερικής και από ένα Robusta από την Ινδία. Ισορροπημένη και κρεμώδης γεύση με άρωμα σοκολάτα, φρυγανισμένη βύνη καθώς και νότες βανίλιας.

ULISSE - GustoExtra Forte Robusta

από Ινδία, Ουγκάντα και Κεντρική Αφρική. Δυνατό άρωμα με ευχάριστες νότες πικρίας και πιπεριάς.

POSEIDONE - Gusto Espresso Lungo

εκλεκτές επιλογές Arabica από διαφορετικές περιοχές της Λατινικής Αμερικής και από ένα Robusta από την Ινδία. Ισορροπημένη και κρεμώδης γεύση με άρωμα σοκολάτα, φρυγανισμένη βύνη καθώς και νότες βανίλιας.

ENEA - Gusto Arabica

από τον συνδυασμό των πιο περιζήτητων φασολιών Arabica από τη Νότια και Κεντρική Αμερική. Ζωντάνια και βελούδινη υφή με άρωμα πορτοκαλιού, γιασεμιού, καραμέλας και δημητριακών.

POLEFIMO - Decaffeinato

μείγμα καφέδων από τη Νότια Αμερική και την Ανατολική Αφρική. Η εκχύλιση της καφεΐνης γίνεται με την χρήση φυσικού νερού και εγγυάται αυθεντική γεύση ενός καλού εσπρέσο. Άρωμα και οξύτητα μαύρης σοκολάτας

Διανομέας IMPRESSO TRADING LTD
Ερεχθίου 2, Διαμ. 203, Στρόβολος
99 927129