Αν ψάχνεις για το δώρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις, για συνεργάτες ή και φίλους, το Gourmet Grocery διαθέτει συσκευασίες από γκουρμέ δώρα, αντικείμενα διαλεγμένα στο χέρι σε εξατομικευμένες συσκευασίες, που αποτελούν την τέλεια εμπειρία για να μοιραστείτε και να απολαύσετε.

Όλα τα προϊόντα μας είναι κυπριακής και ελληνικής προέλευσης, πολλά από αυτά με βραβεύσεις, άλλα βιολογικά ή οργανικά, διαθέτοντας την καλύτερη ποιότητα και παραδίδονται στο χώρο που εσείς θα επιλέξετε σε όλη την Κύπρο με courier υπηρεσία εντός 24-48 ωρών (εκτός Σαββατοκύριακων), και χωρίς να εγκαταλείψετε την άνεση του χώρου σας, κατευθείαν μέσω του www.gourmet-gift.shop .

• Γρήγορα - Απλά - Επαγγελματικά •

Η φιλοσοφία πίσω από τα πολυτελή δώρα της Gourmet Grocery CY είναι να παρέχει δώρα που διακρίνονται για τις μοναδικές ιδιότητές τους, αντιμετωπίζοντας έτσι τα γούστα των απαιτητικών πελατών και των αγαπημένων τους. Προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα και συσκευασμένα για να ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα ποιότητας της γαστρονομικής σας απόλαυσης, είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσουν τις υψηλές σας απαιτήσεις.

Εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδα, οργανικά βότανα, χειροποίητα σαπούνια, μαρμελάδες, οργανικό μέλι, παραδοσιακά κυπριακά γλυκά, κρασιά, είναι μόνο μερικά προϊόντα που θα εμπλουτίσουν την δική σου εντυπωσιακή συσκευασία, που θα παραδοθεί στην οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη μέσω της κορυφαίας εταιρίας ταχυμεταφορών, την DHL, είτε αφορά μία και μόνο συσκευασία είτε και μεγάλες αποστολές παγκοσμίως, στην πόρτα των αγαπημένων ή και των συνεργατών σας.

Βρες με ένα κλικ συσκευασίες ανάλογα με το δικό σου προϋπολογισμό.

 

 
 

 

GOURMET GROCERY
173 Giannou Kranidioti, Latsia
Nicosia, Cyprus

Tel.: 00357 22480712
Email: [email protected]
Website: www.gourmet-gift.shop