Το Jasmine Gastro Bar έχει εδραιωθεί δικαίως στον γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας, έχοντας τοποθετήσει ψηλά τον πήχη, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία με άρωμα μεσογειακό και επιρροές από την διεθνή γαστρονομική σκηνή.

Με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες δημιουργεί πιάτα με φινέτσα, τόσο οπτικά όσο γευστικά, σε ένα καλοστημένο σκηνικό που δημιουργεί μία ατμόσφαιρα γοητευτική για να φιλοξενήσει εσάς και την παρέα σας, όποια και αν είναι η περίσταση.
Το μενού πλούσιο σε επιλογές με κρέατα και θαλασσινά αλλά και πληθώρα από vegetarian και vegan επιλογών, σε ένα μενού που επιμελήθηκε ο ελλαδίτης σεφ Γιάννης Στανίτσας, όπου με την καλά εκπαιδευμένη ομάδα του, με επικεφαλής τον σεφ Αμαρίλντο Κόλα, υπόσχονται γεύσεις πληθωρικές και μεστές.

Ο κατάλογος των κρασιών περιέχει γνωστές και καλά επιλεγμένες ετικέτες, που δένουν αρμονικά με τον κατάλογο φαγητών, καθώς και τα δροσιστικά cocktails αποτελούν μία αξιοσημείωτη επιλογή ώστε να συνοδεύσουν όποια επίσκεψή σας, έξοδο για φαγητό ή ακόμα για ποτό.

Το Jasmine Gastro Bar σερβίρει επίσης κάθε Σαββατοκύριακο από νωρίς το πρωί, Brunch γλυκιές και αλμυρές επιλογές, με healthy προσέγγιση, ενώ ο βασικός κατάλογος φαγητών του είναι επίσης διαθέσιμος για μεσημεριανό, για ένα ξεχωριστό μεσημεριανό με φίλους ή την οικογένεια, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Πληροφορίες και Κρατήσεις ☎ 96 616161