Το St George Hotel πολυθεματικό και πολυεπίπεδο προσφέρει ποικιλία επιλογών για την φιλοξενία της όποιας εκδήλωσης σας, είτε αυτή πρόκειται για ένα μεγάλο αριθμό καλεσμένων όπως ο γάμος, ή ακόμα και μικρότερες όπως η βάπτιση ή και κάποια εταιρική εκδήλωση.

Η εμπειρία και τεχνογνωσία που έχουν προκύψει μέσα από τα χρόνια εξυπηρέτησης τέτοιων γεγονότων είναι η καλύτερη εγγύηση, ώστε να εμπιστευτείτε και εσείς την δημιουργία της δικής σας εκδήλωσης σε ένα από τους χώρους του ξενοδοχείου St George Hotel.

 
Γάμοι, βαπτίσεις και δεξιώσεις μπροστά στο ηλιοβασίλεμα από το Ammos Beach Kiosk.
 
 

AMMOS BEACH KIOSK

St George Hotel, Χλώρακα, Πάφος
26845000

 

Γάμοι, βαπτίσεις και εκδηλώσεις μπροστά στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Πάφου. Η θάλασσα αγκαλιάζει το πράσινο από τους ανθισμένους κήπους του ξενοδοχείου St Gerorge Hotel όσο ο ήλιος επιχειρεί να βουτήξει στα γαλανά νερά της, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό. Εκεί μπροστά ακριβώς το Ammos Beach Kiosk θα φιλοξενήσει την όποια εκδήλωσή σου, από γάμο, βάπτιση ή εταιρική εκδήλωση, με την έμπειρη και μοναδική φιλοξενία από το St George Hotel.

Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

DROPS

St George Hotel, Χλώρακα, Πάφος
26845000

 

Το Drops έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, με μεγάλη χωρητικότητα 800 καθήμενων, κλιματιζόμενο και πολυτελές προσφέρει την δυνατότητα φιλοξενίας, όσο μεγάλη και αν είναι η εκδήλωσή σου.