Για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα ιστορία του το Fork Food Market θα λειτουργήσει μέσα στον μήνα Φεβρουάριο! Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις μας θα λάβουν μέρος τις Παρασκευές 2/2 και 16/2 στον κλειστό χώρο του Παλαιού Δημαρχείου στην παλιά Λευκωσία. ‘Οπως πάντα, το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12πμ. Στο χώρο θα υπάρχουν θερμάνσεις (και κάποια εργαστήρια αφού η ομάδα του Pop-up βρίσκεται ακόμη εκεί) και το μπαρ θα σερβίρει ζεστό κρασί για να μας κρατάει ζεστούς.

Έτσι μπαίνουμε δυναμικά στον πέμπτο χρόνο λειτουργίας μας και σχεδιάζουμε πολλές και διάφορες εκδηλώσεις για να το γιορτάσουμε! Πιστεύουμε πως η αγορά μας έχει φτάσει σε ένα σημείο που πλέον έχει, όχι μόνο καθιερωθεί αλλά, αποκτήσει αρκετή πείρα για να μπορεί να προχωρήσει παρακάτω. Παράλληλα, η ιδέα του street food έχει ωριμάσει και γενικότερα στη χώρα μας και αυτό φαίνεται κυρίως στην εμφάνιση όλων και περισσότερων πωλητών. Έχουμε πλέον συνάψει σημαντικές συνεργασίες με φανταστικούς πωλητές που εμπλουτίζουν την αγορά μας και θα είναι κύριοι παράγοντες στην εξέλιξη του Fork.

Κάποιοι από αυτούς τους πωλητές είναι οι Aglio, Olio e Peperoncino by Lucia Grasso που φτιάχνουν καταπληκτικές πίτσες, αυθεντικά γερμανικά bratwurst λουκάνικα από τον φίλο μας Γιώργο που ονομάζεται Top Dog, οι Food Garden που σας προσφέρουν ένα νόστιμο χορτοφαγικό-νηστίσιμο-ωμοφαγικό μενού, οι The Munchables με το απολαυστικό μπέργκερ τους με παναρισμένο κοτόπουλο, οι Momo’s με τα διαλεχτά ασιάτικα dumplings τους και οι Two little chefs in a Green Kitchen που είναι από τους πρώτους πωλητές στην Κύπρο και που σερβίρουν φυσικό εύγεστο χορτοφαγικό ή νηστίσιμο φαγητό.

Εξοπλισμένοι με μια πολύ ισχυρή και διαχρονικη βάση η οποία είναι οι ωραίες γεύσεις, οι πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες και τα σπιτικά παρασκευάσματα καθώς και η καλή μουσική και η όμορφή ατμόσφαιρα,
πάμε για ένα γεμάτο και υπέροχο 2018!

Ετοιμαστείτε λοιπόν και ελάτε πεινασμένοι!!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com), βρείτε μας στο Facebook (facebook.com/forkcy), στείλτε email στο [email protected] ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799567591.