Εορταστικές αποδράσεις στην Πελοπόννησο & Αθήνα
23 – 27/12 & 30/12 – 3/1 (5 μέρες – 4 διανυκτερεύσεις)
Ισθμός Κορίνθου - Άστρος - Ι. Μ. Μαλεβής - Τρίπολη Λιμποβίτσι - Στεμνίτσα - Δημητσάνα Βυτίνα - Αγ. Θεοδώρα Καλαμάτα - Ναύπλιο - Λουτράκι - Οσίος Πατάπιος - Αθήνα

Τιμές Ανά Άτομο

Δίκλινο €485  
Τρίκλινο €465  
Μονόκλινο €585  
Παιδί 2-12ετών €389  

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Περάσετε τις φετινές γιορτές στην πανέμορφη Πελοπόννησο!
Τα Χριστούγεννα στην Τρίπολη και στα γύρω χωριά είναι μια αληθινή μυσταγωγία. Η Αρκαδία γίνεται πραγματικά μαγευτική. Όμορφα στολισμένη η πόλη της Τρίπολης και η ατμόσφαιρα να δονείται από τη χαρμόσυνη γέννηση του Σωτήρα. Ο ταξιδιώτης νιώθει με όλη του την καρδιά το πνεύμα των γιορτών, παραδομένος στη φιλοξενία των Αρκάδων.
Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Πέτρινου μαγεύει μικρούς και μεγάλους σε μια πλατεία γεμάτη μουσική και φαντασία... Σας περιμένει ο Αη Βασίλης και το ταχυδρομείο, παράξενοι μάγοι με τα παιχνίδια τους, νεράιδες και ξωτικά, εργαστήρια κατασκευών και φυσικά ο Καρυοθραύστης με πολλές εκπλήξεις! Μην παραλείψετε επίσης τη βόλτα σας με το παραδοσιακό τρενάκι.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το Ναύπλιο και την πόλη της Καλαμάτας. Σημαντικά προκυνήματα όπως οι Ιερές Μονές Παναγίας Μαλεβής και Οσίου Παταπίου καθώς επίσης και η Αγία Θεοδώρα νδεν θα μπορούσαν να μην συμπεριλαμβάνονται στην εκδρομή αυτή.
Τέλος η κοσμοπολίτική Αθήνα συμπληρώνει το παζλ της διαμονής μας στην Ελλάδα.

H.T.S. Hadjikakou Travel Services
Δημήτριου Νικολαϊδη 8, Λεμεσός
Tel.: 25818844
Mob.: 96681068 & 97624224