Το Οινοποιείο Santa Irene σας προσκαλεί στο ειδυλλιακό χειμωνιάτικο τοπίο του Φαρμακά αυτή την Παρασκευή και Σάββατο, για να απολαύσετε ένα μοναδικό περίπατο στις ομορφιές της φύσης και της καταπράσινης περιοχής, αλλά και να προμηθευτείτε τα κρασιά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το εστιατόριο Ιεράμπελος που βρίσκεται επίσης στο χώρο του οινοποιείου παραμένει ανοικτό Παρασκευή και Σάββατο, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, προσφέροντας είδη σχάρας, πίτσες και burgers, όπως και νηστίσιμα πιάτα, με TAKE AWAY φιλοσοφία παραλαμβάνοντας τις παραγγελίες σας από το εστιατόριο, αλλά και με DELIVERY παραδόσεις σε συγκεκριμένα γεωγραφικά όρια.

Γίνετε επίσης μέλος του Santa Irene Wine Club ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μέσω της ιστοσελίδας www.santairenewinery.com ώστε να έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε ειδικά προνόμια. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οινοποιείου μας (www.santairenewinery.com) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες προσφορές στα κρασιά του Οινοποιείου, ως επίσης και από την νέα μας υπηρεσία για κατ’ οίκον παράδοση (σε συγκεκριμένες περιοχές).

Πληροφορίες και Παραγγελίες στα τηλέφωνα 22515515, 22515505, 99299990