Η ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου έχει δημιουργήσει μία εύγευστη, και όχι μόνο, παράδοση, με παραδοσιακά και μοντέρνα πιάτα, που απολαμβάνουμε δίπλα από το τζάκι, σε μουσική συντροφιά, κάθε Κυριακή μεσημέρι αλλά και ανήμερα Θεοφανίων, προσφέροντας μία ξεχωριστή και διασκεδαστική εξόρμηση στα ορεινά.

 
header
 
 

Κυριακή μεσημέρι με Ζωντανή Μουσική στην ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου

Κυριακή 5 Ιανουαρίου - 12:00

 

Με παραδοσιακά εδέσματα δίπλα στο τζάκι και τη μουσική συντροφιά από το 2μελές μουσικό σχήμα, η Κυριακάτικη εξόρμησή σας αποκτά καινούργιο προορισμό στην Ασίνου, έναντι ακριβώς από το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Ασίνου. Η ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου, με 40 χρόνια πείρας  προσφέρει μια διαφορετική επιλογή εξόδου, με παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες δημιουργικές γεύσεις, σε μία χωρίς ρίσκο επιλογή για όλη την οικογένεια και μια πολύ καλή επιλογή αν στη παρέα σας υπάρχουν και άτομα Vegetarian.

Πληροφορίες και Κρατήσεις 99352500 , 99440330

 
Περισσότερα
   
 
 
header
 
 

Ανοικτή δίπλα στο Τζάκι με Ζωντανή Μουσική ανήμερα Θεοφανίων η Ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου - 12:00

 

Η ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου, σε μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα δίπλα από το τζάκι, στην ορεινή Ασίνου, απέναντι από το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Ασίνου, μας υποδέχεται και φέτος ανήμερα Θεοφανίων, με ζωντανή μουσική και ένα πλούσιο μεζέ με εορταστικά παραδοσιακά εδέσματα.

Πληροφορίες και Κρατήσεις 99352500 , 99440330

 
Περισσότερα